Hitta biblioteken

Här hittar du öppettider och adresser till Göteborgs folkbibliotek och bokbussar. Du kan låna och lämna på alla bibliotek med samma bibliotekskort. Om du saknar något på ditt vanliga bibliotek kan du alltid beställa in från ett annat.

Lundby bibliotek

Lundby bibliotek ligger i nybyggda, lättillgängliga lokaler i Glasiären mellan Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen. Här kan du använda dator, skrivare, wi-fi, och läsa tidningar, låna böcker, film, musik och mycket annat. Biblioteket är en aktiv mötesplats som erbjuder kulturprogram och aktiviteter för barn och vuxna.

Telefon
031-366 71 01
Besöksadress
Borstbindaregatan 12a
Öppettider
Ordinarie öppettider
Måndag–torsdag kl. 10–19
Fredag kl. 10–17
Lördag kl. 11–15
Söndag stängt

Återlämningen till biblioteket finns utanför entrén till biblioteket och det bokinkastet är öppet även när biblioteket är stängt och Glasiären fortfarande är öppet.


Lundby bibliotek är stängt:
Alla helgons dag, lördag 2 november
Julafton, tisdag 24 december
Juldagen, onsdag 25 december
Annandag jul, torsdag 26 december
Nyårsafton, tisdag 31 december
Nyårsdagen, onsdag 1 januari
Trettondedag jul, måndag 6 januari
Postadress
Box 22130
400 72 Göteborg
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation
På Göteborgs alla bibliotek och i bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera. Om du saknar något på ett bibliotek går det alltid bra att beställa in från ett annat.

Alla bibliotek har ett gemensamt utbud så när du vill lämna tillbaka ett lån kan du välja det bibliotek som passar dig bäst.

Skaffa bibliotekskort
Sök i katalogen GOTLIB
Logga in på ditt bibliotekskonto