Till sidans huvudinnehåll
Mindre kör sjunger ute i naturen.

Föreningar och organisationer

Nytt för föreningar och organisationer

En del av publiken på Gamla Ullevi under landslagsmatch.

Göteborg är Sveriges bästa idrottsstad 2024

2024-07-01

För andra året i rad har SVT Sport utsett Göteborg till Sveriges bästa idrottsstad. Juryn lyfter i sin motivering fram både idrottslig topp och bredd samt damlagsidrotten i Göteborg som styrkor.

Unga personer i träningskläder i ett omklädningsrum. Ledare i förgrunden.

Sök nu: Årets andra omgång av Unga ledarprogrammet

2024-06-05

Har din förening unga ledare som vill utbilda sig och bli ännu bättre och tryggare ledare för barn och unga? Sök till Unga ledarprogrammet som startar i september 2024. Sista ansökningsdag är 25 augus…

Konstgräsplan med vita linjer

Flera bollplaner får nytt konstgräs 2024

2024-05-23

I Göteborg finns många konstgräsplaner som föreningar och andra kan boka. Planerna används flitigt, blir slitna och behöver byta underlag efter några år. Under 2024 får fem bollplaner nytt konstgräs.

Nu är datumen för höstens sökomgångar för kulturstöd klara

2024-04-11

Göteborgs Stad har flera kulturstöd och stipendier som du inom det fria kulturlivet kan söka. Det är framför allt verksamheter och projekt som riktar sig till publik som kan få ekonomiskt stöd. Här är…

Relaterad information

Nytt föreningsbidrag inom delningsekonomi

Föreningar och organisationer som bidrar till en mer hållbar stad genom att jobba med att reparera, låna, byta och dela kan nu söka ett nytt föreningsbidrag.

Extra utlysning - Insatser mot antisemitism och islamofobi

Vill du eller din organisation vara med och arbeta för ett Göteborg fritt från diskriminering och rasism? Nu finns det medel att söka för insatser som bedöms stärka arbetet mot antisemitism och islamofobi eller bidrar till att synliggöra minoritetsgrupperna som en del av Göteborgssamhället.

${loading}