Till sidans huvudinnehåll

Kulturstöd och bidrag till föreningar och organisationer

Relaterad information

Nu kan föreningar söka pengar från Göteborgs Stads stiftelser

Nu är det ansökningsperiod för Göteborgs Stads stiftelser. Bland annat kan föreningar och organisationer med barnverksamhet söka. Sök via goteborg.se, senast 1 mars. Det finns även andra stiftelser och fonder som du söker genom motion till fullmäktige, senast 1 februari.

Ansök om kulturstöd

Du som är konst- eller kulturaktör kan få stöd från Göteborgs Stad till dina projekt eller till din verksamhet. Det finns flera olika sorters kulturstöd som du kan söka.

Ansök om föreningsbidrag till organisationer inom socialt arbete

Här kan du söka föreningsbidrag till organisationer inom sociala området vars verksamhet rör fler än ett stadsområde och sociala företag eller sociala kooperativ.

Så använder du e-tjänsten för att söka föreningsbidrag och kulturstöd

I Göteborgs Stad finns många typer av bidrag och stöd till föreningar, organisationer och kulturaktörer. Här får du veta hur du gör för att använda vår e-tjänst för att söka.

Göteborgs Stads riktlinje för föreningsbidrag till civilsamhället

Alla föreningar och organisationer som söker bidrag från Göteborgs Stad måste uppfylla kommunens riktlinje för föreningsbidrag till civilsamhället. Här är en sammanfattning av den.

Relaterat

Filmkontoret

Filmkontoret är en del av Göteborgs Stads satsning på film och rörlig bild. Oavsett om du redan är etablerad, bara nyfiken på eller drömmer om en framtid i filmbranschen finns vi här för dig.

Dansresursen

Dansresursen samlar bland annat utbildningar, nätverk, studios och arrangörer inom dans i Göteborg, Sverige och internationellt.

${loading}