Till sidans huvudinnehåll
Ett äpple på en hög med böcker

Förskola och utbildning

Göteborg är en framtidsinriktad kunskapsstad. Vi uppmuntrar lust och kreativitet, och ger människor möjlighet till utveckling. Här hittar du alla tjänster och möjligheter som kommunen erbjuder, från förskola till vuxenutbildning.

Relaterad information

Förskola och utbildning

Ansök till förskola här!

Du kan ansöka om en plats på förskola eller i familjedaghem tidigast sex månader innan ditt barn behöver platsen. Barnet kan få en plats tidigast från ett års ålder.

Förskola och utbildning

Intrång i Göteborgsregionens IT-system

Grundskoleförvaltningen vill informera dig som användare att det har inträffat ett intrång i Göteborgsregionens (GR:s) IT-system. Bland de system som påverkats finns Praktikplatsen och Läromedelsbeställning som grundskoleförvaltningen använder.

Förskola och utbildning

Hitta gymnasieskola

Här kan du se vilka gymnasieskolor som finns i Göteborg, läsa mer om dem och hitta en utbildning som passar just dig. Det finns både kommunala och fristående gymnasieskolor.

Förskola och utbildning

Studera på ditt sätt

Saknar du kurser från gymnasiet för att kunna söka till din drömutbildning? Eller vill du bredda din kompetens inom ett yrke? På komvux i Göteborg finns alla möjligheter att komplettera dina gymnasiebetyg - på ditt sätt. Hitta din studieform: på plats, på heltid, på deltid eller på distans.

${loading}