Till sidans huvudinnehåll

Underhållsarbete på goteborg.se påverkar vissa e-tjänster samt Mina sidor idag kl. 8-18

Senast uppdaterad: 20 april 2024 klockan 11:51

Fram till ungefär klockan 18 idag fungerar inte alla e-tjänster på grund av underhållsarbete. Du ser när du kommer in i e-tjänsten om den fungerar eller inte. E-tjänster som påverkas är till exempel försörjningsstöd och boendeparkering.

En person skriver med blyertspenna i bok

Förskola och utbildning

Göteborg är en framtidsinriktad kunskapsstad. Vi uppmuntrar lust och kreativitet, och ger människor möjlighet till utveckling. Här hittar du alla tjänster och möjligheter som kommunen erbjuder, från förskola till vuxenutbildning.

Relaterad information

Ansök till förskola här!

Du kan ansöka om en plats på förskola eller i familjedaghem tidigast sex månader innan ditt barn behöver platsen. Barnet kan få en plats tidigast från ett års ålder.

Illustration på klocka mot en tvåfärgad bakgrund

Skolbyte 15-30 april

Om du vill att ditt barn ska byta skola kan du inför varje terminsstart önska skolbyte. Du önskar med e-tjänst eller blankett.

Hitta gymnasieskola

Här kan du se vilka gymnasieskolor som finns i Göteborg, läsa mer om dem och hitta en utbildning som passar just dig. Det finns både kommunala och fristående gymnasieskolor.

Studera på ditt sätt

Behöver du komplettera gymnasiebetyg för drömutbildningen eller utöka din yrkeskompetens? På komvux i Göteborg finns alla möjligheter att komplettera dina gymnasiebetyg - på ditt sätt.

${loading}