Till sidans huvudinnehåll
En man i bygghjälm

Så är det att jobba i Göteborgs Stad

Vill du kunna kombinera utmanande uppdrag med en meningsfull vardag, på jobbet och utanför? Då har vi arbetsplatsen för dig. Här kan du läsa mer om dina utvecklingsmöjligheter hos oss och om våra löner, förmåner och värderingar.

Karriär på ditt sätt

Utan våra medarbetare är vi ingenting. Därför är ett av våra viktigaste uppdrag att skapa utrymme för dig att trivas på jobbet och växa i din yrkesroll.

Förmåner och lön

Vi vet att du gör ett bättre jobb om du mår bra, både på jobbet och på fritiden. Här har vi samlat några av de förmåner vi erbjuder dig som jobbar hos oss.

Våra förhållningssätt

Tillsammans ska vi göra bra vardagar för de som bor, besöker och verkar i Göteborg - och för alla som jobbar hos oss. Grunden är våra förhållningssätt.

Ny på jobbet

Var du än börjar jobba hos oss får du en trygg introduktion. Den kan se lite olika ut beroende på om du är till exempel är kock, näringslivsstrateg eller konsumentvägledare, men basen är densamma.

Så går en rekrytering till

Vad händer när du skickat in din jobbansökan till oss? Det kan se lite olika ut beroende på vilket jobb du sökt. Men i stort sett följer det alltid de här stegen.

Mer om Göteborgs Stad

Vi som jobbar i Göteborgs Stad påverkar göteborgarnas liv varje dag. Vi planerar nybyggen, utbildar elever, tömmer sopor och ser till att du kan ansöka om förskoleplats på nätet.

Relaterat

Kvinna i en korridor

Möt medarbetare

Se filmer och läs korta intervjuer med några av dem som jobbar i Göteborgs Stad. Vi är Göteborg.

En man med kockkläder i storköksmiljö

Våra yrkesområden

Hos oss finns runt tusen befattningar och över hundra olika yrken. Här läser du mer om våra yrkesområden.

Lediga jobb

Vi söker nya kollegor varje dag. Hos oss kan du jobba som allt från lärare till landskapsarkitekt. Hitta ditt nya jobb hos oss!

${loading}