Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Familj i Slottskogen en höstdag. En pappa lyfter upp sitt barn ur en barnvagn äldre barn läser i förgrunden av bilden.

Familj, barn och ungdom

Barn och unga ska få en god start i livet och alla göteborgare ska kunna leva ett gott liv. Men ibland är det inte så lätt. Här kan du läsa om vilket stöd du eller din familj kan få av Göteborgs Stad.

Relaterad information

Kommun och politik

Såhär jobbar Göteborgs Stads socialtjänst

Om du inte har det bra eller behöver hjälp kan socialtjänsten ge stöd på många olika sätt. Här kan du läsa mer om vad socialtjänsten gör och hur den fungerar i Göteborgs Stad.

Relaterad information

Omsorg och stöd

Det här är socialtjänsten

Socialtjänsten arbetar för barns bästa, i de flesta fall i samarbete med föräldrarna. Här har socialstyrelsen samlat information om socialtjänstens arbete.

Omsorg och stöd

Frågor och svar om omhändertagande av barn

Här har socialstyrelsen samlat frågor och svar om omhändertagande av barn enligt lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga, LVU.

Relaterad information

Ungdomsmottagningen

Ungdomsmottagningarna i Göteborg är öppna för alla mellan 13 och 24 år och är gratis att besöka. På ungdomsmottagningarna kan du prata om exempelvis relationen till familjen, preventivmedel, kärlek och sex. All personal har tystnadsplikt.

Barn- och ungdomspsykiatri

Barn och ungdomspsykiatrin (BUP) erbjuder specialistvård för dig som är upp till 18 år och har psykiatriska svårigheter.

${loading}