Ditt bibliotekskonto

Med ett bibliotekskort kan du låna böcker, filmer, e-böcker, ljudböcker och cd. Du kan också använda bibliotekens digitala tjänster för att till exempel läsa tidningar eller gå en språkkurs. Du skaffar ett bibliotekskort och bibliotekskonto på ditt bibliotek.

Du kan sköta många av dina biblioteksärenden på internet genom att logga in på ditt bibliotekskonto. Du kan bland annat se dina bibliotekslån, reservera böcker, filmer och skivor och låna om det du redan har lånat så att lånetiden blir längre.

För att låna, reservera och använda bibliotekets övriga tjänster behöver du ett bibliotekskort.

Här hittar du information om hur  du lånar, använder ditt bibliotekskort, reserverar och vad som gäller om du lämnar tillbaka för sent.

Att låna på biblioteket är gratis. Om du lämnar tillbaka för sent eller om något blir förstört eller försvinner måste du ersätta det.

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktigt för oss. För att du ska känna dig trygg med hur folkbiblioteken i Göteborg behandlar dina uppgifter, vill vi informera dig om hur vi skyddar din integritet. Här beskriver vi behandlingen av dina personuppgifter som sker inom ramen för bibliotekens verksamhet.