Vårt Göteborg

Vårt Göteborg är namnet på Göteborg Stads egen tidning. I nättidningen vartgoteborg.se publiceras varje vardag information och nyheter om och från staden. Du kan prenumerera på nättidningen och även följa den på Facebook och Twitter.

Med anledning av covid-19 kan du läsa nättidningen Vårt Göteborg även under sommaren.

15 juni 2020

Denna sommaren utkommer nättidningen varje tisdag och torsdag under perioden 22 juni 7 augusti (vecka 26-32). Från och med 10 augusti utkommer nättidningen måndag-fredag.

Nättidningen Vårt Göteborg

I nättidningen kan du följa vad som händer i Göteborgs Stads verksamheter. Du får en god inblick i vad som är på gång och hur vi i staden arbetar för att ge dig som invånare en god service. Målet är att du ska ha en bra vardag - varje dag. Nättidningen Vårt Göteborg utkommer varje vardag med uppehåll under julhelgerna och sommaren.

Läs nättidningen på vartgoteborg.se

Du kan prenumerera på nyhetsbrev från nättidningen Vårt Göteborg.

Prenumerera på nyhetsbrev från nättidningen Vårt Göteborg

Följ Vårt Göteborg på Facebook och Twitter

Du kan följa nättidningen Vårt Göteborg på Facebook facebook.com/vartgoteborg

Du kan följa nättidningen Vårt Göteborg på Twitter @VartGoteborg

Magasinet Vårt Göteborg

Kommunfullmäktige beslutade 17 maj 2018 att lägga ned magasinet Vårt Göteborg. Magasinet delades ut gratis till alla hushåll i Göteborg mellan 2014-2018.

Här kan du läsa Magasinet Vårt Göteborg 2014-2018 digitalt

Ansvarig utgivare

Helena Mehner, kommunikationsdirektör i Göteborgs Stad, är ansvarig utgivare för nättidningen Vårt Göteborg (vartgoteborg.se) samt för magasinet Vårt Göteborg, som nu är ledlagt.