Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 1 april 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Palmhuset är stängt

Fotograf: Park- och naturförvaltningen

Publicerad 20 mars 2020

För att bidra i arbetet med att förebygga smittspridning av covid-19 är Palmhuset stängt från och med 19 mars

Palmhuset är ett uppskattat besöksmål med många besökare från när och fjärran. Under en helgdag kan vi ha omkring 1000 besökare. Det är trångt om utrymme i gångarna i växthusen och det finns inte tillgång till faciliteter för att tvätta händerna i byggnaden.

För att bidra i arbetet med att förebygga smittspridning av Covid-19 stänger vi därför Palmhuset från och med 19 mars. Vi följer utvecklingen och bedömer från dag till dag när vi kan öppna Palmhuset igen. Följ oss på hemsidan, facebook och Instagram för uppdaterad information om öppettider och eventuell kommande påverkan på evenemang i Trädgårdsföreningen.

För att du inte helt ska gå miste om vårtecknen i Palmhuset och Trädgårdsföreningen kommer vi att erbjuda fler virtuella vårtecken i våra sociala kanaler, Facebook och Instagram.


    ${loading}