Förskolan sätts på kartan på Gymnasiedagarna & Future Skills

Fotograf: Beata Modigh

Publicerad 9 oktober 2019

Den 8-10 oktober medverkar förskoleförvaltningen på arbetsmarknadsmässan Future Skills på Svenska Mässan. Förskoleförvaltningen medverkar för att sätta förskolan på kartan och att få besökarna intresserade av att i framtiden arbeta med barnen i Göteborgs Stad.

På mässan får besökaren kunskap om hur det är att arbeta som förskollärare och barnskötare i förskoleförvaltningen, men även inom om övriga yrkesområden i Göteborgs Stad.

- Vi vill inspirera unga att söka utbildningar som kan leda till jobb i vår eller någon annan förvaltning i staden. Det personliga mötet här på mässan är jätteviktigt, säger Lotta Forsberg, chef för enheten kompetens och arbetsmarknad inom förskoleförvaltningen.

- Vi har ett stort behov av förskollärare och barnskötare i framtiden och vi hoppas få möjlighet att träffa många och väcka intresset för just våra yrken här på mässan, säger Beata Modigh, utvecklingsledare i förskoleförvaltningen.

Förskolan är en rolig, trygg och lärorik plats för både barn och vuxna. Vill du arbeta med att undervisa och utbilda framtidens medborgare, och få möjlighet att följa barns utveckling och bidra till ett livslångt lärande för alla barn du möter? Är du en person som gillar när det händer saker, vill göra skillnad på riktigt och vill utvecklas i ditt arbete då är förskolan något för dig. Förskoleförvaltningen finns i monter B09:04 och Göteborgs Stad i B08:21.

    ${loading}