Medborgarkontor

På medborgarkontoren får du hjälp att hitta rätt bland verksamheterna i Göteborgs Stad eller veta vilken myndighet du kan vända dig till i ett ärende.

Du kan besöka oss på medborgarkontoren för att få information om olika verksamheter i Göteborgs Stad. Till exempel om förskola, skola och äldreomsorg. Vi svarar även på föreningsfrågor, konsumentfrågor eller boendefrågor. Du kan också läsa handlingar och protokoll eller lämna synpunkter och klagomål på stadens verksamheter.

Medborgarkontoret Angered

På medborgarkontoret Angered får du personlig service och snabba svar om olika vardagsfrågor. Du kan lämna blanketter till förskola, skola och socialtjänst, faxa och kopiera eller surfa på Internet. Du kan lämna synpunkter på kommunens service och lämna förslag till stadsdelens politiker.

Telefon
031-365 17 20
Telefontider
mån-fre: 10-12 och 13-15
Fax
031-365 17 21
Besöksadress
Angereds Torg 13
Öppettider
Obs! Fredag den 3 december stänger vi kl. 12 på grund av konferens.
Just nu har vi öppet för drop in-besök måndag-fredag kl 13-15. Vi har öppet på ett smittsäkert sätt utifrån Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.

Måndag-fredag kl 10-12 har vi öppet för tidsbokade besök. Du är välkommen att höra av dig till oss via telefon för att boka en tid eller för att få hjälp med dina frågor.
Postadress
Box 34
424 21 Angered
Fysisk tillgänglighet
Tillgänglighetsinformation