Till innehåll
Bild: Christian Falk

Träffpunkt Framnäs

Angående våra mötesplatser

Med anledning av Covid-19 satsar vi tillsvidare på att erbjuda utomhusaktiviteter och digitala aktiviteter som är nyttiga för både kropp och själ. Risken för smittspridning gör att inomhusaktiviteterna på våra mötesplatser tar en paus, men vi hoppas istället att ni tar en chans att möta oss och varandra på ett smittsäkert sätt ute i den friska luften eller kanske via padda, telefon eller dator. Läs mer om vad som finns att delta nedan under "aktiviteter på Träffpunkt Framnäs" och "Senioraktiviteter i Centrum".

Göteborg ska vara en bra stad att åldras i. Till vår träffpunkt kan du komma för att prata, ta en fika, träffa nya vänner eller andra människor som kanske delar dina intressen.

Du kan också välja att delta i några av de aktiviteter som pågår här. Vi försöker hitta aktiviteter som passar de flesta som gymnastik, bingo, inomhuscurling och lära sig surfplattor. Du har inflytande över hur vi utformar våra verksamheter, kom gärna med egna idéer!

Aktuellt

Coronaknåp!

Publicerad 8 juni 2021
Nyhetsbrev v. 23; Träffpunkter och mötesplatser för seniorer öppnar upp under trygga former. Det innebär att vi nu kommer att erbjuda aktiviteter för grupper på max åtta personer samt att det sker utomhus. Juni månads hälsoråd, Coronaknåp med mer hittar du på vårt nyhetsbrev.

Det är dags att fira Göteborg 400 år!

Publicerad 1 juni 2021
Nyhetsbrev v. 22; Var med och fira Göteborg 400 år från där du bor med bakelse, fönsterpoesi och jubileumslåt. Extra festligt kanske det blir om vi hurrar/tutar/plingar tillsammans exakt klockan 16.21.

Cirkel och samtalsgrupp med Hälsolots

Publicerad 22 februari 2021
Nyhetsbrev v. 8; Pippi Långstrump har ett enastående sätt att se på lärande: “Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.” Varför inte ta med dig Pippis ord och testa digital kommunikation? Läs mer i vårt nyhetsbrev.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}