Till innehåll
Bild: Christian Falk

Träffpunkt Framnäs

Angående våra mötesplatser

Med anledning av Covid-19 satsar vi tillsvidare på att erbjuda utomhusaktiviteter och digitala aktiviteter som är nyttiga för både kropp och själ. Risken för smittspridning gör att inomhusaktiviteterna på våra mötesplatser tar en paus, men vi hoppas istället att ni tar en chans att möta oss och varandra på ett smittsäkert sätt ute i den friska luften eller kanske via padda, telefon eller dator. Läs mer om vad som finns att delta nedan under "aktiviteter på Träffpunkt Framnäs" och "Senioraktiviteter i Centrum".

Göteborg ska vara en bra stad att åldras i. Till vår träffpunkt kan du komma för att prata, ta en fika, träffa nya vänner eller andra människor som kanske delar dina intressen.

Du kan också välja att delta i några av de aktiviteter som pågår här. Vi försöker hitta aktiviteter som passar de flesta som gymnastik, bingo, inomhuscurling och lära sig surfplattor. Du har inflytande över hur vi utformar våra verksamheter, kom gärna med egna idéer!

Aktuellt

Digital bokcirkel!

Publicerad 21 september 2021
Nyhetsbrev v. 38; Med en trevlig citat till Albert Einstein inleder vi vårt nyhetsbrev för denna vecka "När du uppvaktar en trevlig tjej kan en timme kännas som en sekund. När du sitter på glödhet aska känns en sekund som en timme. Det är relativitet". Några aktiviteter erbjuder vi på också.

Sopplunch utomhus!

Publicerad 13 september 2021
Nyhetsbrev v. 37; September månades hälsoråd. Sopplunch. Digitala aktiviteter. Tematiska promenader- Rörelser med Hälsolots. Veckans kluring och lite mer har vi på vårt nyhetsbrev

Simhallarna öppnar!

Publicerad 6 september 2021
Nyhetsbrev v. 36; Det är så härligt att vi äntligen kan öppna upp så smått. Vi längtar efter er. Höstprogrammet är färdigt nu för att hämtas. Simhallarna öppnar. Digitala aktiviteter kör vi också. En ny kluring och nya poängpromenadsfrågor är ute och lite mer.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}