Koka dricksvattnet i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget

Senast uppdaterad: 18 juni 2019 klockan 15:07 | Publicerad: 18 juni 2019 klockan 11:55

Kretslopp och vatten rekommenderar att du som bor i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget kokar ditt dricksvatten innan du använder det. Detta gör vi i förebyggande syfte eftersom ett tjugotal personer i området drabbats av magsjuka.

Koka dricksvattnet i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget

Stadslandet Göteborg - EU-projekt om hållbar affärsutveckling

Tillsammans bygger vi hållbara lokalsamhällen

Med Stadslandet Göteborg skapar vi förutsättningar för grön affärsutveckling och innovation genom att ta vara på outnyttjade kompetenser, initiativ och naturresurser mellan stad och land - för en hållbar utveckling av lokalsamhällena i nordöstra Göteborg och en mer koldioxidsnål stad.

Aktuellt

Vi har stor potential att växla upp arbetet med hållbar mat i staden!

Publicerad 30 maj 2019
Mat har en betydande påverkan på miljön, människors hälsa och samhället. Idag står vi inför globala och lokala utmaningar inom området, som går kort och tvärs genom flera samhällsperspektiv. Dock finns stor potential att bemöta dessa utmaningar på lokal nivå i Göteborg redan nu.

Upptäck nordost - en naturlig del av Göteborg

Publicerad 26 april 2019
I samarbete med Blå Ställets 40-årsjubileumsfirande och nordöstra Göteborgs företagare arrangerar Stadslandet Göteborg en naturlig aktivitetsdag den 11 maj från Angereds centrum till Lärjeåns utkanter med något för alla att uppleva, skapa och njuta av.
${loading}