Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 11 augusti 2020 klockan 15:04 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Suzanne Dahlin

Lundens träffpunkt

Aktiviteter i gemenskap – för ett gott liv

Till oss kan du komma för att umgås och delta i aktiviteter i gemenskap med andra. Vi har något för många smaker och intressen. Lundens träffpunkt för seniorer ligger i Dicksons Hus. Du kan ta buss 60 till Kärralundsgatan eller flexlinjen som stannar precis utanför. Vill du prova att dansa linedance har vi grupper med dansglädje, på tisdagar och onsdagar.

På Lundens träffpunkt rör vi oss mycket tillsammans. Allt efter intresse och form kan du vara med i vår sittgympa eller dansgympa till salsatoner, lära dig linedance eller bowla. Vill du komma för att umgås och prata över en kopp kaffe är du välkommen till våra trivselträffar. Vi har alltid ett pussel på gång, spelar ibland kort och ser på film.

Kom gärna och ät lunch i restaurang Dickson. Den ligger granne med träffpunkten, så du kan komma till våra aktiviteter både före och efter maten. Vår måltidsvärdinna visar dig gärna tillrätta om du önskar och behöver. Vissa fredagar kan du njuta av levande musik till lunchen. Förutom dagens rätt serveras då också räksmörgåsar.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}