Storås ängar. Foto: Dan Greider

Hälsa Yoga Qi gong...

Forskning visar att en kombination av vila, motion och rörelse är avgörande för hälsan. På Blå Stället har du chans att pröva på flera olika typer och hitta det som passar bäst för dig. Kanske en stillsam meditation? (Dans hittar du på musiksidan!)

Måndagar och onsdagar: Qi Gong

OBS! Uppehåll just nu!
Kl 10-12. Danssalen.

Qi Gong

Medicinsk Qi Gong - Biyunmetoden - är en egenvårdsmetod där du genom avslappning, naturlig andning, koncentration och naturliga rörelser tillför livsenergi (qi) till kroppen och hjärtat. Kursen leds av en erfaren och utbildad Qi Gong-instruktör och innehåller förutom rörelseträning även övningar i att göra örtinkturer och zonterapi.

För anmälan och frågor mejla: traffpunkter@angered.goteborg.se
eller ring: 072-855 31 67.
I samarbete med Träffpunkterna i Angered.
Med reservation för lov och helgdagar.
Kursavgift: 100 kr. 10 träffar.
OBS! Kursavgiften innebär att du köper studiematerial för 100 kr och har du köpt det en gång behöver du inte betala på nytt!

Vad är Träffpunkter i Angered?

Träffpunkter i Angered är en öppen mötesplats som riktas främst till dig som är senior, men alla är välkomna! Vi har öppet helgfria veckodagar och hit kan du komma för att skapa och delta i aktiviteter kring till exempel hälsa, kultur, mat och musik. Är du intresserad av att veta mer om verksamheten eller har du egna idéer som du vill dela med dig av? Oavsett vilket så är du varmt välkommen att kontakta någon av våra äldrekonsulenter nedan:
Telefon: 0728- 55 31 67 eller 0705-12 78 36. 78 36

Onsdagar: Lätt yogaträning

OBS! Uppehåll just nu!
Kl 14-15. Danssalen. Fri entré.

Lätt yogaträning

Yogaträning är ett sätt att få balans mellan kropp och själ. Träningen ökar förmågan att lyssna inåt och ökar medvetenheten om vad som händer i kroppen och sinnet. Nivån är enkel och du gör det som passar dig.
Mer info: halsoteket@angered.goteborg.se
I samarbete med Hälsoteket.
30/1–29/5 med reservation för lov (17/4) och helgdagar.