Tematräffar och andra aktiviteter

Här hittar du familjecentralens gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder bl.a. föräldragrupper och tema-träffar. Just nu kan vi inte ta emot besökare men erbjuder istället digitala aktiviteter. (Digitala öppna förskolan hittar du under fliken "Öppna förskolan" i menyn).

ABC föräldraträffar (nu digitalt) för dig med barn 3 6 år

Vill du har mera lek och mindre tjat? ABC är gruppträffar med diskussion och information om föräldraskap och barns utveckling. Läs mer om ABC och hur man anmäler sig.

Babymassage, föräldrafika och babygrupper

Öppna förskolan erbjuder nu en mängd aktiviteter digitalt för dig och ditt barn.
Här kan du läsa mer om öppna förskolans digitala aktiviteter

Tema-träffar

Välkommen att delta på våra digitala tema-träffar! På tema-träffarna är det någon av oss på familjecentralen, eller en inbjuden gäst, som pratar om ett tema som rör dig, ditt barn eller föräldraskapet. Välkommen att anmäla dig till en eller flera tema-träffar, du kan anmäla dig via telefon eller mejl. Du ser alla planerade teman nedan, vi fyller på med fler efter hand.

FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se.
0722-55 79 17

Har du en idé om ett tema som du skulle önska att vi hade en träff kring? Hör gärna av dig till vår mejl.

Babytecken och språkutveckling

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 29 april
Tid
13:00–14:00
Kostnad
Gratis

Genom att använda babytecken tillsammans med ditt barn kan du underlätta kommunikationen och bidra till ökad språkförståelse. Detta ger en bra grund till barnets ordförråd och vilja att fortsätta kommunicera. På den här tematräffen pratar vi om hur språkutveckling går till, varför det är språkutvecklande att använda babytecken och vi testar att teckna tillsammans.

Anmäl dig till FCsandarna@socialcentrum.goteborg.se. 

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Familjecentralen Sandarna
Plats
Varholmsgatan 2
Telefon
+46722557917
Kontaktperson
Idah Matérn, Malin Larsson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.908822141598343,57.682314206138969] }, "properties":{ "title": "Babytecken och språkutveckling ", "content": "Arrangör: Familjecentralen Sandarna" } }]
Nyckelord
barn
bebis
småbarnsförälder
barns utveckling
tecken
tecken som alternativ och kompletterande kommunikation