Kalendarium

I kalendariet för Dalheimers hus hittar du information om kultur, nöje, föreläsningar, utställningar och vissa aktiviteter i friskvården. Aktiviteterna arrangeras av Dalheimers hus eller funktionsrättsföreningar i Göteborg.


Eldorado resurscenter har ett eget kalendarium med både kulturevenemang och utbildningar. Du hittar dem på Eldorado resurscenters egen enhetssida: Eldorado resurscenters kalendarium

Hälsovecka 

22-28 augusti är det hälsovecka på Dalheimers hus. Då kan du lyssna på föreläsningar, delta i workshops och träna gratis på gymmet. Du hittar alla evenemang i kalendariet. 

Hela programmet för utskrift

 

Sittande MediYoga

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 26 augusti
Tid
14:00–15:00
Kostnad
Gratis

Kom och prova på sittyoga med Kerstin Moberg. 

Sittyoga passar alla kroppar och allt du behöver är bekväma kläder. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av yoga. Du utför övningarna sittandes på en stol.

Värd för aktiviteten är Reumatikerdistriktet / föreningen i Göteborg.

Det är gratis att delta, men du måste boka plats.

 

Länk till biljettbokningen. 

Aktiviteten är en del av hälsoveckan på Dalheimers hus, som arrangeras av Dalheimers hus, funktionsrättsorganisationer i Göteborg och Anhörigstöd under 65.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Dalheimers hus
Plats
Slottsskogsgatan 12
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.918496645278504,57.689457244116625] }, "properties":{ "title": "Sittande MediYoga", "content": "Arrangör: Dalheimers hus" } }]
Kategorier
Sport/Motion
Hälsa/Hälsotek
Nyckelord
hälsovecka
anhörigstöd
sittyoga
hälsoveckan
dalheimers hus
yoga