Foto: Helena Hajdu-Rafis / Bildtext: Tre elever sitter ute på skolgården kollar in i kameran och håller i en mobil.

Öppet hus

Är du nyfiken på hur det är att plugga på Burgårdens gymnasium? Under öppet hus träffar du Burgårdens elever och lärare och får en känsla för hur det är att läsa på Burgården. För att vi ska kunna begränsa antalet personer i samma lokal har vi spridit ut oss i våra lokaler. Varje program som visas har fått en egen entré. Längst ner på sidan kan du hämta hem en karta där du ser hur du hittar till de olika programmen.

Gå på programpresentationer, kolla in våra metodsalar såsom djurhuset, ateljéerna och salongerna. Upptäck vad som intresserar dig och passa på att ta hjälp av våra elever, lärare och studie- och yrkesvägledare för att hitta rätt program för dig. Bästa sättet att ta reda på om en skola passar dig är såklart att besöka den. Vi ser fram emot att träffa dig.

Vi har även digitalt öppet hus samtidigt som fysiskt öppet hus lördagen den 21 november och onsdagen den 20 januari. Mer information om våra digitala öppna hus finns här

Välkommen till oss på Burgårdens gymnasium!

Öppet hus höstterminen 2020

Alla programs öppet hus