Koka dricksvattnet i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget

Senast uppdaterad: 18 juni 2019 klockan 15:07 | Publicerad: 18 juni 2019 klockan 11:55

Kretslopp och vatten rekommenderar att du som bor i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget kokar ditt dricksvatten innan du använder det. Detta gör vi i förebyggande syfte eftersom ett tjugotal personer i området drabbats av magsjuka.

Koka dricksvattnet i Majorna, Kungsladugård, Sandarna och på Stigberget
Foto: Lo Birgersson

Bättre folkhälsa genom skolframgång

Vad handlar projektet om?

Bättre folkhälsa genom skolframgång är ett projekt som handlar om att öka närvaron i grundskolan, vilket på sikt leder till bättre folkhälsa.

Aktuellt

Verktygslådan – en viktig pusselbit i närvaroverktyget

Publicerad 27 mars 2018
I närvaroverktyget kommer lärare och mentorer, förutom att kunna se närvaroutveckling, även kunna se vilka åtgärder som kan främja närvaron. Verktygslådan kommer att ge mer struktur och överblick till mentorer och lärare i deras arbete med närvaro.

Komplexa koder skapar framtidens närvaroverktyg

Publicerad 17 januari 2018
Arbetet med att ta fram ett digitalt närvaroverktyg är innovativt på många sätt. Under utvecklingen av det unika verktyget ställs projektparterna inför nya utmaningar som sätter höga krav till samarbete.

Ett viktigt projekt för närvaroarbetet

Publicerad 13 november 2017
Förväntningarna på projektets resultat är höga. Med ambitionen att kunna påverka närvaron i positiv riktning har skolor redan börjat få upp ögonen för projektet och närvaroverktyget som håller på att utvecklas.
${loading}