Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 14 september 2020 klockan 12:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Mostphotos

Altplatsens mötesplats

Välkommen in i gemenskapen!

Altplatsens mötesplats är en av tre mötesplatser i stadsdelen, som är öppen för alla åldrar. Här kan du fika, äta lunch, lyssna på musik, lära dig mer om digital teknik, delta i gemenskap och olika aktiviteter eller bara vara. Här kan du delta vid trivselkvällar, söndagsmiddagar, föreläsningar, utflykter och mycket mer. Du är välkommen att påverka och tillsammans skapa innehållet utifrån dina önskemål och behov. Varmt välkommen!

Gemenskap

Altplatsens mötesplats är en plats dit alla är välkomna. Här kan du umgås med gamla och nya vänner över en kopp kaffe. Vi erbjuder både färdiglagad mat och fika för en billig peng. Mötesplatsen har många olika aktiviteter så som intressanta föredrag, musikunderhållning, gymnastik, söndagsmiddagar med mera. Tillsammans skapar vi en plats för gemenskap och aktivitet!

Vill du vara med och påverka?

Då är du välkommen att delta vid äldreråd som hålls var fjärde månad på varje mötesplats. Har du idéer redan nu? Prata med personal på mötesplats eller hör av dig till äldrekonsulent Clara Flygare. clara.flygare@afh.goteborg.se, tel. 072-238 3522.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}