Nyhetsbrev Från Aktivitetshus Angered

Nyhetsbrev

Aktivitetshus Angered vänder sig till personer mellan 18 – 65 år med någon form av psykisk problematik. Hos oss kan du ta en fika och delta i diverse olika aktiviteter, kurser eller studiecirklar. Vi har bland annat ett eget litet gym, musikrum och målarateljé.

Nyheter Från Aktivitetshus Angered.

Kurser

Vi startar en kurs om återhämtning. Första tillfället är fredag 28/2 kl 10:30 – 12:00. Den kommer täcka ämnen som sömn, stress, kost och hälsa med mera. Kursen är gratis och inga förkunskaper behövs. Du anmäler intresse till Magnus Bjenne (handledare på huset) på nr: 0736 – 65 50 18.
Onsdagar jämn vecka har vi lärarledd målerikurs i vår ateljé. Kursen är gratis, viss materialkostnad kan förekomma. Ateljén är även öppen för den som vill teckna eller måla alla övriga dagar.

Studiecirklar

Vi fortsätter vårt samarbete med Folkuniversitetet och erbjuder två studiecirklar under våren, dels glaskonst på onsdagar (det finns platser kvar!) och dels våra rockgrupper som är fullsatta för tillfället. Kurserna kostar 500kr/termin, men vi ger rabatt för den som börjar senare i terminen.

Annat roligt på gång

Välkommen på årets första våffelcafé, onsdag 18/3 kl 12:00 – 15:00. Som vanligt bjuder vi på våfflor och kaffe.
Live-karaoke-fest! Just det! Våra rockband spelar utvalda låtar och du sjunger på aktivitetshusets första live-karaoke. Kom hit och lev ut dina rockstjärnedrömmar. Eller kom hit och titta på och ta en gratis fika… Du är välkommen vilket som. Detta går av stapeln på torsdag 2/4 kl 13:00.

Schema med mera

Se vårt bifogade schema för fler detaljer kring vårt utbud.
Vi har öppet 9:00 – 15:30 alla dagar utom tisdagar då vi stänger kl 12:00.

För kontakt ring eller maila! Du hittar oss på Lilla Fjäderharvsgatan 11 i Angered.
031 – 367 94 94
aktivitetshusnordost@socialresurs.goteborg.se

Välkommen!