Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Åkerhus äldreboende

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: äldreboende, äldreboende med enhet för personer med demenssjukdomar, äldreboende med enhet för teckenspråkiga, äldreboende som ligger naturnära
  Åkerhus äldreboende ligger i Önnered, inte långt ifrån havet. Här finns 100 lägenheter och ett eget kök där all mat som serveras både till boende och till övriga matgäster lagas. I huset finns även Åkerhus träffpunkt. Runt husen finns en stor trädgård med gångstråk anpassade för rollatorer och rullstolar. Hitta hit Busshållplats: Juteskärsgatan Flexlinjens mötesplats: 2435. Vi har direkttelefon till flexlinjen. Telefonen är placerad till vänster i huvudentrén.
 • Änghagsgården Korttidsboende

  Kommunal, Västra Hisingen
  Inriktning: äldreboende med enhet för korttidsvistelse
  På Änghagsgården bedrivs korttidsvistelse för äldre. Du kan bli beviljad korttidsvistelse om du tillfälligt behöver omvårdnad och tillsyn hela dygnet eller om ditt omsorgsbehov tillfälligt inte kan tillgodoses hemma.
 • Örgrytehemmet

  Kommunal, Centrum
  Inriktning: äldreboende, äldreboende i tätort, äldreboende med enhet för personer med demenssjukdomar, äldreboende som ligger naturnära
  Örgrytehemmet är ett äldreboende i området Krokslätt. Här finns gruppboenden för personer med demenssjukdom, och lägenheter för personer som av andra anledningar inte klarar sig själva. Örgrytehemmet arbetar för att kunna erbjuda en god omvårdnad där den äldre ska ha inflytande över sin vardag. Vi vill gärna ha kontakt med anhöriga och välkomnar de som vill vara delaktiga.

  Öppettider

  Entrédörr är låst 17-6.30, ring på porttelefonen