Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Arena 29

  Kommunal, Majorna-Linné
  Inriktning: ungdomssatsningen
  Arena 29 är ett levande kulturhus och mötesplats, vi riktar oss främst till alla mellan 16 och 20 år. Verksamheten drivs av Göteborgs Stad och i huset finns olika slags lokaler och redskap för den som vill uttrycka sig kreativt. På plats finns också personal som stöttar och hjälper till med det praktiska, men allt som händer på Arena 29 planeras och arrangeras av ungdomarna själva. Varje torsdag hålls en öppen workshop, men annars är kalendern lika omväxlande som alla projekt i huset. Ungdomar från hela Göteborg är varmt välkomna till Arena 29 för att förverkliga sina idéer och utveckla sin kreativitet. Eftersom deltagarna kan få egna nycklar kan dessutom verksamhet anordnas när det passar dig.

  Öppettider

  Arena 29 har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få en egen nyckel. Om du vill träffa oss kan du skicka ett mejl för att boka en tid med oss, arena29@goteborg.se
 • Fängelset

  Kommunal, Örgryte-Härlanda
  Inriktning: ungdomssatsningen
  ultur för och av ungdomar, där verksamheten drivs på dina initiativ. Här är det dina idéer, projekt och arrangemang som tar plats i lokalerna. Verksamheten, som är en del av ungdomssatsningen, riktar sig till dig mellan 16-20 år. Fängelset är en plats som värderar demokratiska grunder och är fritt från alkohol och droger.

  Öppettider

  Fängelset har alltid öppet för dig eftersom du har möjlighet att få ett eget passerkort. Om du vill träffa oss kan du skicka ett sms eller mejl för att boka en tid med oss.
 • KulturAtom

  Kommunal, Angered
  KulturATOM ligger i Angered Centrum. Vi är ett levande kulturhus och en mötesplats för ungdomar från 13 år. Du hittar oss i samma byggnad som Blå Stället och Angeredsgymnasiet. Våra verksamheter är dans, DJ:ing, musikinspelning i studio och replokalsverksamhet. Du kan även göra egna arrangemang i samarbete med oss i våra lokaler. Vi samarbetar med Kulturskolan i Angered och lokala föreningar.

  Öppettider

  Tisdagar 16-21 öppen verksamhet
  Onsdagar 16-21 riktad verksamhet
  Torsdagar 16-21 öppen verksamhet
  Varannan fredag (jämna veckor) 16-21 öppen verksamhet

  Öppettider under jullovet:
  27- 28 dec 16:00-21:00  Öppet för bokningar av lokaler
 • MBU, Människan bakom uniformen

  Kommunal, Östra Göteborg
 • Projektkontoret Västra Göteborg

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: ungdomssatsningen
  Projektkontoret jobbar på olika sätt för att stötta ungdomar. Vill du arrangera en spelning, utställning, festival, föreställning, workshop eller något helt annat? Prata med oss så hjälper vi dig vidare!
 • Radar72

  Kommunal, Östra Göteborg
  Inriktning: ungdomssatsningen
  Radar 72 är ett ungdomens hus på 1300 kvadratmeter. Huset är fullt av unga och vuxna samt aktiviteter och möjligheter. Husets innehåll ändras allt eftersom nya ungdomar kommer med sina tankar och idéer. Unga ska själva kunna inspireras, föreslå och genomföra aktiviteter. Begränsningarna är få och möjligheterna är många.

  Öppettider

  Tisdag klockan 16-21 riktad/öppen verksamhet
  Torsdag klockan 16-21 riktad/öppen verksamhet
  Fredag ojämn vecka kl.17-22
 • Ungdomens hus 1200 Kvadrat

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  Inriktning: ungdomssatsningen
  1200 Kvadrat är en träffpunkt för ungdomar i sydvästra Göteborg. I fokus står kultur, kurser och arrangemang. Initiativen ska alltid komma från ungdomarna själva. Det kan vara allt från att åka i väg på ungdomsutbyte, driva klubbar i huset, ordna konserter till att sy eller designa olika saker.
 • Ungdomssatsningen Hisingen

  Kommunal, Lundby
  Inriktning: ungdomssatsningen
  Ungdomssatsningen Hisingen arbetar med att bygga ett nätverk för ungdomsverksamhet över Hisingen och resten av Göteborg. Vi kan hjälpa ungdomar att hitta intressanta verksamheter och föreningar eller stötta dem i deras egna initiativ. Vår målgrupp är ungdomar mellan 16 -19 år och för att möjliggöra deras meningsfulla fritid försöker vi få en spridning på våra insatser. Kontakta oss för att få redan på mer.