Enhetskatalogen

Filtrera

Lokaler och byggnader för uthyrning under kortare tidsperioder, exempelvis årsvis. Fastighetskontoret ansvarar för uthyrningen.

Visa som:
 • Eliebergsvägen 44, 192 kvm

  Kommunal, Angered
  Inriktning: Ateljé, Förråd , Kontor , Samlingslokal, Övrigt
  Lokalinformation Lokal om ca 192 kvm belägen i fastighet med bostad på övervåningen. Lämplig för mindre företag eller förening. Finns kök, 2 st WC samt 2 Duschar. Möjlighet till parkering för ett par fordon. Fräscha ytskikt. Omgivning och kommunikationer Lokalen är belägen i Agnesberg Välkommen att kontakta uthyraren för mer information och visning.
 • Gullbergsvassgatan 8, 395 kvm kontor

  Kommunal, Centrum
  Inriktning: Kontor
  Lokalinformation Kontor om ca 400 kvm belägen i del av övervåning på industrifastighet. Lokalen består av varierande storlekar på rum samt har kök och 2 toaletter. Lokalen hyrs ut med avstående från besittningsskydd (rivningskontrakt). Omgivning och kommunikationer Industriområde, kort promenad till hållplats Svingeln med spårvagn och buss. Välkommen att kontakta uthyraren för mer information och visning.
 • J A Fagerbergs väg

  Kommunal, Örgryte-Härlanda
  Inriktning: Förråd , Lager
  Lokalbeskrivning Lokal/kallager om ca 150 kvm. Byggnad belägen innanför grind.
 • Åseby Västergård 1, fd bostadsbyggnad + garagebyggnad

  Kommunal, Norra Hisingen
  Inriktning: Ateljé, Butik , Förråd , Kontor , Samlingslokal, Verkstad , Övrigt
  Lokalbeskrivning Nu har vi en ledig byggnad om 115 kvm samt tillhörande garagebyggnad . Har tidigare varit cafe samt försäljning av hantverk/loppis. Vi är öppna för förslag för framtida användning förutsatt att bygglov erhålls för den nya användningen. Omgivningar och kommunikationer Fastighet belägen i närheten av Säve-flygplats. Välkommen att kontakta uthyraren för mer information och visning.