Enhetskatalogen

Filtrera

Om hemsjukvård i Göteborgs Stad
Om du inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning kan du i vissa fall få hemsjukvård. Du kan till exempel få hjälp med att behandla sår, att injicera läkemedel eller att få näringstillförsel genom dropp eller sond.

Mer information om hemsjukvård

Visa som:
 • Hemsjukvård Hälso- och sjukvårdsenheten i Centrum

  Kommunal, Centrum
  Den kommunala hälso- och sjukvården består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du behåller din ordinarie läkare på vårdcentralen. Vi i hemsjukvården kommer hem till dig för olika hälso och sjukvårdsinsatser.
 • Hemsjukvård Hälso-och sjukvårdsenheten och Rehabilitering i Angered

  Kommunal, Angered
  Inom Hemsjukvården i Angered arbetar sjuksköterskor med olika specialiteter, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, vårdkedjesamordnare och administrativ personal. Vi samarbetar med primärvårdens läkare. Hemsjukvården är ett alternativ till sjukhusvård och förutsätter att patienten har en diagnos eller ett funktionshinder som motiverar att sjukvård ges i hemmet.
 • Hemsjukvård i Askim-Frölunda-Högsbo

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Öppettider

  mån-fre kl. 8-16

  (kvällar, nätter och helger finns ett intalat hänvisningsmeddelande)
 • Hemsjukvård Lundby

  Kommunal, Lundby
  Hemsjukvården finns för dig som har behov av sjukvård, rehabilitering och hjälpmedel och inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning. I hemsjukvården arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Hemsjukvården samarbetar också med hemtjänsten.
 • Hemsjukvård Majorna-Linné

  Kommunal, Majorna-Linné
  Hemsjukvården finns till för dig som har behov av sjukvård och rehabilitering och inte kan ta dig till en sjukvårdsmottagning. I hemsjukvården i Majorna-Linné arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården samarbetar med hemtjänsten.
 • Hemsjukvård Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen
  Det är hälso- och sjukvårdspersonal som bedömer om du kan få hemsjukvård. Ta kontakt med din nuvarande läkare eller annan vårdgivare och be om en första bedömning, eller kontakta hemsjukvården i din stadsdel för mer information.
 • Hemsjukvård Västra Göteborg

  Kommunal, Västra Göteborg
 • Hemsjukvård Västra Hisingen

  Kommunal, Västra Hisingen
 • Hemsjukvård Örgryte-Härlanda

  Kommunal, Örgryte-Härlanda
  Hemsjukvård kan du få om du har svårt att ta dig till din vårdcentral eller om du behöver sjuk- och hälsovård flera gånger i veckan. Inom hemsjukvården arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster.
 • Hemsjukvård Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg