Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Brunnsboskolans fritidsklubb

  Kommunal, Norra Hisingen
  Brunnsboskolans fritidsklubb för elever i år 4-6.
 • Fritidsklubben Kotten

  Kommunal, Norra Hisingen

  Öppettider

  Mellanstadiet:
  mån 14-16
  tis-fre: 13.30-16.30
  Högstadiet:
  tis-tors: 18-21.30
  fre: 18-23
 • Fritidsklubben Pilen

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  På Fritidsgården Pilen kan du bland annat baka, surfa på nätet, se på film och spela pingis. I gymnastiksalen kan du spela innebandy, biljard och andra bollsporter. Du kan också delta i KulturPilens verksamheter där vi tillsammans arbetar i verkstaden, spelar musik eller dansar.

  Öppettider

  mån - fre 14-17
 • Fritidsklubben Tärningen

  Kommunal, Norra Hisingen
  Fritidsklubben Tärningen vänder sig till barn 10-12 år. Verksamheten håller till i Norra Parken och i Kärra fritidsgårds lokaler i Klarebergsskolan. Varje skoldag serveras mellanmål och lovdagar lunch. Tärningens aktiviteter: spel, pingis, sy, lera, rollspel, teater och läxhjälp. I närheten finns grusplan,tennisplan, gräskullar och gungor. Fritidsgårdens aktiviteter: innebandy, biljard, pingis. I närheten finns bollplan med konstgräs, skate-ramp och gungor.

  Öppettider

  Under skoldagar 13.30-17
  Under lovdagar 10-17
 • Guldhedsskolans fritidsklubb

  Kommunal, Centrum
  För 10-12-åringar.
 • Lindens fritidsklubb

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  Hos oss kan du äta mellanmål för en billig peng. Vi hittar på kul saker som vi planerar tillsammans. Vi har tillgång till utemiljön i parken med bollplan, utegym, parkour med mera. Hos oss kan du också sitta och göra dina läxor.

  Öppettider

  Fritidsklubben har öppet 13.30-16.30 mån-fre.

  Öppettiderna för gruppverksamheten på Linden beror på vilka aktiviteter som är planerade tillsammans med ungdomarna. Ring oss gärna för att få veta mer!

  Under alla lov gäller öppettider och aktiviteter enligt särskilda program som aviseras på Hjärntorget och goteborg.se.
 • Mellangården

  Kommunal, Västra Göteborg
  Mellangården ligger i Vättnedalsskolan. Vi har öppen verksamhet för unga i åldrarna 10-13 år. Varje tisdag klockan 18-20 är det killkväll och torsdag 17.30-19.30 är det tjejkväll.

  Öppettider

  mån-fre 14-17
  lovdagar 10-16
 • Nytorpsskolans fritidsklubb

  Kommunal, Angered
  Barnen hos oss ska känna sig trygga, visa hänsyn och respekt för andra och för sin miljö. Här är det viktigt att utveckla det svenska språket. Barnen kommer till oss efter skoldagen då föräldrarna arbetar eller studerar. De får möjlighet att leka, koppla av och arbeta med stimulerande aktiviteter både enskilt eller med vänner.

  Öppettider

  mån-fre 7.30-16:30
 • Tyrolen

  Kommunal, Västra Göteborg
  Tyrolen är öppen verksamhet för målgruppen 10-16 år. Barnen är inte inskrivna utan erbjuds möjligheten att få köpa mellanmål, träffa fritidsledare och under ordnade former träffa kompisar och tillsammans få möjlighet till fritidsaktiviteter.

  Öppettider

  Mån: stängt
  Tis-tor: 13-20
  Fredag: 13-23