Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Björlanda Kile

  Kommunalt bolag
  Björlanda Kile är en av norra Europas största båthamnar med 2 400 båtplatser och utrymme för 1 500 vinterupplagda båtar. Här finns en båttillbehörsfirma, ett varv, en bränslestation och annan service. En av Björlanda Kiles stora fördelar är närheten till södra Bohusläns skärgård. Precis utanför hamnanläggningen finns Göteborgs norra skärgård med tio bebodda öar där det finns restauranger, affärer och sevärdheter. För att du ska kunna köra in på området behövs en nyckelbricka. Den kan du som har avtal i hamnen köpa av Grefab.  
 • Eriksberg

  Kommunalt bolag
  Eriksberg är ett av flera hamnområden på Norra Älvstranden. Området har många affärer, restauranger, hotell med mera. Centrala Göteborg ligger nära, såväl sjö- som landvägen. Eriksbergs hamn har cirka 100 båtplatser och var färdig 2012. Hälften av båtplatserna gick då till dem som stod i kö hos Grefab. Den andra hälften är reserverade för de som bor i området.  Grefabs webbplats
 • Fiskebäck

  Kommunalt bolag
  Intill Sveriges största fiskehamn ligger Grefabs hamnanläggning med över 930 båtplatser, kajakplatser samt ett uppläggningsområde för närmare 750 båtar. I direkt anslutning finns all tänkbar service för båtägare i form av tillbehörsbutiker, segelmakeri, båtmäklare, serviceverkstäder med mera. I hamnen finns en kioskservering och intill den en populär badplats. Allmänna kommunikationer finns i direkt anslutning till hamnen.
 • Hinsholmskilen

  Kommunalt bolag
  Här finns det 1 500 båtplatser och utrymme för 850 vinterupplagda båtar. Båthamnen ligger på östra stranden av den djupa Hinsholmskilen, på promenadavstånd från allmänna kommunikationer. Här finns också en marin verkstad med tillbehörsbutik samt bränslestation och kiosk. Hinsholmskilen är Grefabs näst största hamn. Den byggdes på 70-talet där det tidigare Johannelundsbadet var beläget.
 • Hovås

  Kommunalt bolag
  Här finns 540 båtplatser och plats för 250 vinterupplagda båtar. Hamnen ligger i nära anslutning till två badplatser och kioskserveringar. Sjöräddningssällskapets station ligger i hamnen. De fina badöarna längre ut i Askimsfjorden ligger nära. För att du ska kunna köra in på området behövs en nyckelbricka. Den kan du som har avtal i hamnen köpa hos Grefab. >
 • Killingsholmen

  Kommunalt bolag
  Söder om Göteborg, nära gränsen till Kungsbacka, ligger Billdal. Här finns Killingsholmen med plats för 185 båtar. Sjöbodarna i hamnen utgör ett idylliskt inslag i den speciella miljön. Här finns den mindre hamnens trivsamma atmosfär med en fin badplats precis i närheten. Utanför Killingsholmen finns många härliga badöar och goda fiskevatten. Det är nära till Kullavik, med Kullaviks kanot- och kappseglingsklubb, och anrika Särö med restauranger, hotell, golfbana och de tennisbanor där kung Gustaf V spelat många matcher. Strax norr om Killingsholmen finns ett båtvarv med full service. Det finns även ett varv på Killingsholmen.
 • Lindholmen

  Kommunalt bolag
  Lindholmen är en av Grefabs innerstadshamnar Lindholmen på Hisingen var färdig 2007 och här finns 100 båtplatser. I området finns restauranger, och Göteborgs centrum ligger rakt över älven.
 • Rosenlundskanalen

  Kommunalt bolag
  Ett stenkast från Göteborgs hjärta, Feskekõrka, ligger Rosenlundskanalen med båtplatser för dig som vill kunna förtöja din båt mitt i centrum.
 • Saltholmen

  Kommunalt bolag
  Längst ut mot väster ligger Saltholmen med 1 055 båtplatser i flera hamnar och 200 vinteruppläggningsplatser. Hamnarna ligger strategiskt placerade mellan Göteborgs centrum och södra skärgården. Saltholmen har goda allmänna kommunikationer, bra parkeringsmöjligheter på Aspholmen, servering, park, badplats med mera. För att kunna passera den vägspärr som finns vid Yttre Saltholmen krävs en inpasseringsbricka.  Du som har avtal i hamnen kan köpa en nyckelbricka för in- och utpassage genom spärren. Beställning av brickan gör du hos Grefab när du tecknar avtal för båtplats.
 • Styrsö Tången

  Kommunalt bolag
  Styrsö är huvudön i Göteborgs södra skärgård. Här har Grefab en brygga med ett 30-tal platser. Bryggan ligger mitt i den välkända så kallade "snobbrännan". På Styrsö finns restauranger, caféer, bränslestation, varv, badplatser med mera.
 • Torslanda Lagun

  Kommunalt bolag
  Torslanda lagun ligger i närheten av Torslanda gamla flygfält. Här finns 385 båtplatser och plats för 625 vinterupplagda båtar, varav 300 ligger inomhus. Lagunen ger hamnen ett skyddat läge. I hamnen finns även ett varv. För att kunna köra in på området behövs en nyckelbricka. Den kan du som har båtplats i hamnen köpa hos Grefab.