Teknikträning med shaving brush.

Barberare

Vill du bli expert på att raka, ansa och styla skägg och mustascher. Gillar du att arbeta med människor och tycker om att ge service? Då är Barberare något för dig!

Din utbildning 

Du får lära dig olika klipptekniker på hår och skägg och att forma och styla hår. Du får använda dina nyvunna tekniker och lära dig bemöta kundens önskemål i våra moderna salonger på skolan och ute på din praktikplats.

Här fokuserar vi på herrklippning och herrdesign. Vi använder alla förekommande verktyg både på långa och korta hår. Du lär dig allt inom rakning, skägg och mustaschsteknik samt ansiktsvård. Vi utbildar dig i färg och form i riktning mot herr trender. Du lär dig om försäljning och service samt om specialprodukter avsedda för skäggvård.

Film om utbildningen till barberare

Besök oss

Vill du besöka oss lärare och elever på Hantverksprogrammet? Då är du välkommen att höra av dig till oss, så bokar vi ett möte på ett sätt som passar dig. Det kan vara digitalt, per telefon eller ett besök på skolan i en liten grupp, på ett säkert sätt såklart! Vi lärare och elever ser fram emot att träffa dig för att svara på dina frågor och visa dig vår skola.

Såhär bokar du ditt besök

För att boka ett besök skickar du ett mejl eller sms till oss och berättar vilken typ av besök du vill göra. Efter att vi har tagit emot ditt meddelande kommer vi höra av oss till dig för att bestämma en tid för ditt besök.

Mejladress: info.burgarden@educ.goteborg.se
Mobilnummer: 070-219 90 97

Besök vårt digitala öppet hus när du vill

Besök gärna vårt digitala öppet hus för att lära känna oss bättre! Här finns filmer som visar dig hur det ser ut på skolan och intervjuer med elever som berättar varför de valt Fashion design och Burgården som sin gymnasieskola.

Frågor om programmet?

Välkommen att kontakta:

Carina Larsson
Rektor på Hantverksprogrammet
Mobilnummer: 072-1454 688
E-postadress: carina.larsson@educ.goteborg.se

Våra evenemang

På vår Facebooksida hittar du alla våra kommande evenemang. 

Följ oss på Instagram

Här följer du Burgårdens elever och lärare och får en känsla för hur det är att läsa på Burgårdens gymnasium.