Elever tar emot kunder i salongen på Burgårdens gymnasium.

Salong och Butik

Här tar eleverna på Frisör, Barberare, Hår- och makeupstylist och Fashion Design emot dig under lärares ledning. Vi utför de flesta typer av frisörbehandlingar och säljer frisörprodukter i vår butik. Stylisterna utför manikyr, gellack, browlift, lashlift och makeup. Hos Fashion design kan du få hjälp med byx – och kjolförkortning, lagning av kläder och enklare beställningsarbeten av klädsömnad i samtal med elev och lärare.

Salongen 

Här tar eleverna från Frisör, Barberare och Hår – och makeupstylist emot dig och utför de flesta typer av behandlingar. Eleverna arbetar under lärarhandledning.

För att du som kund ska få en härlig upplevelse när du kommer till oss är vi glada om du avsatt god tid för ditt besök. Meddela oss innan din behandling börjar om du har begränsat med tid så slipper både du och eleven uppleva en stressad situation.

Sommarstängt 

Från och med den 12 juni har vi stängt för sommaren. Vi öppnar igen när höstterminen startar. Det exakta datumet för när salongen och butiken öppnar kommer i slutet av augusti.

Öppettider i reception och butik

Onsdagar och torsdagar klockan: 13.30 - 16:30.

Telefontider för att boka behandling 

Tisdagar jämn vecka: Klockan 09.30-11.00
Onsdagar: Klockan 13.30-16.00
Torsdagar ojämna: Klockan 12.30-15.00
Fredagar: Klockan 10.00-11.30


Telefonnummer: 031- 367 02 70


När du bokar din tid är det bra om du är så tydlig som möjligt med vad du vill göra för behandling. Om du är osäker är du välkommen in för en konsultation.

Salongen och butiken tar vi bara kort, vi är en kontantfri skola. Välkommen! 


Erbjudande i butiken

Sista onsdagen och torsdagen i månaden har vi erbjudande i butiken. Erbjudandet gäller till och med maj månad men inte vecka 44, under jullovet, vecka 7 och under påsklovet vecka 15.

Att tänka på inför ditt besök

Vi är stolta över vår utbildning här på Burgården, Hantverksprogrammet, frisör, barberare och Hår-makeupstylist. Varje dag får eleverna möjlighet att lära sig nya saker på sin väg mot sin yrkesdröm. Du som kund är en del av den utvecklingen och en viktig länk till kunskap för eleven. 

Avsätt god tid för ditt besök

Vi vill att du ska få en härlig upplevelse när du kommer till oss och är glada om du avsatt god tid för ditt besök. Meddela oss i innan behandlingen börjar om du har begränsat med tid så slipper både du och eleven känna sig stressade. 

Om du inte blir nöjd?

Under kundpassen tränar våra elever på olika tekniker för att lära sig dessa. Därför kan det hända det att du som kund inte blir helt nöjd. Då är det viktigt att du berätta detta för eleven och oss lärare. Beskriv vad som inte känns bra så gör vi en justering direkt. Om det inte passar, bokar vi in dig på en ny tid. Vi kan däremot inte betala tillbaka pengarna som behandlingen har kostat.


Butiken 

I vår butik får du rådgivning och kan du köpa produkter från de företag som vi samarbetar med. Vi säljer både hår och makeupprodukter. Vi tar också emot beställningar för ändring av kläder.


Burgårdens Salong och Butik