Elever tar emot kunder i salongen på Burgårdens gymnasium.

Salong och butik


Här tar eleverna på Frisör, Barberare och Hår- och makeupstylist emot dig under lärares ledning. Vi utför de flesta typer av frisörbehandlingar och säljer frisörprodukter i vår butik. Stylisterna utför manikyr, gellack, browlift, lashlift och makeup.

Salongen 

Här tar eleverna från Frisör, Barberare och Hår – och makeupstylist emot dig och utför de flesta typer av behandlingar. Eleverna arbetar under lärarhandledning.

Boka tid 

Vi har kundmottagning på varierande dagar vecka för vecka. För att boka tid via telefon ringer du på telefon:  031- 367 02 70. Vi försöker svara i mån av tid måndag till fredag mellan kl. 10.00 – 14.00.

Du kan även boka online via vårt bokningssystem Timma:  https://boka.timma.se/customergroup/burgardensgymnasiumfrisorer

När du bokar din tid är det bra om du är så tydlig som möjligt med vad du vill göra för behandling. Om du är osäker är du välkommen in för en konsultation efter avtalad tid. 

I salongen och butiken kan du bara betala med kort eftersom vi är en kontantfri skola.  

Att tänka på inför ditt besök

Vi är stolta över vår utbildning här på Burgården, Hantverksprogrammet, frisör, barberare och Hår-makeupstylist. Varje dag får eleverna möjlighet att lära sig nya saker på sin väg mot sin yrkesdröm. Du som kund är en del av den utvecklingen och en viktig länk till kunskap för eleven. 

Avsätt god tid för ditt besök

Vi vill att du ska få en härlig upplevelse när du kommer till oss och är glada om du avsatt god tid för ditt besök. Meddela oss i innan behandlingen börjar om du har begränsat med tid så slipper både du och eleven känna sig stressade. 

Om du inte blir nöjd?

Under kundpassen tränar våra elever på olika tekniker för att lära sig dessa. Därför kan det hända det att du som kund inte blir helt nöjd. Då är det viktigt att du berätta detta för eleven och oss lärare. Beskriv vad som inte känns bra så gör vi en justering direkt. Om det inte passar, bokar vi in dig på en ny tid. Vi kan däremot inte betala tillbaka pengarna som behandlingen har kostat.

Butiken

I vår butik får du rådgivning och du kan köpa produkter från de företag som vi samarbetar med. Vi säljer både hår- och makeupprodukter. Vi har alltid erbjudanden på hårvårdsprodukter, butiken är öppen för dig som är på kundbesök. Välkommen!