Om oss

Vad vill du göra under din gymnasietid? Om svaret är något kreativt och människonära så är Burgården gymnasiet för dig. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Burgården är skolan där yrkesdrömmar blir verklighet!

På Burgården jobbar vi elevnära, människonära och verklighetsnära. Det betyder att vi utbildar våra elever i människonära yrken och att vi gör det tillsammans med de branscher, arbetsplatser och handledare vi samarbetar med.

Här finns mer än bara utbildning. Här finns verksamheter som är öppna för allmänheten. Hit kan du komma för att klippa dig, få manikyr eller sy upp en klänning hos våra elever på Hantverksprogrammet. Tillsammans är vi en levande skola med stort utbud och en spännande blandning av människor i alla åldrar.

Här bli yrkesdrömmar verklighet! Du kan läsa ett yrkesprogram som direkt ger dig en yrkesutbildning. Eller ett högskoleförberedande program för att läsa vidare till ditt drömyrke på högskolan. Eller ett introduktionsprogram för att bli behörig till ett gymnasieprogram eller komma ut på arbetsmarknaden. Oavsett väg leder vi dig mot din yrkesdröm. Vilken är din?