Till innehåll

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Senast uppdaterad: 12 maj 2021 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Burgårdens gymnasium

Välkommen till Burgårdens gymnasium!

På Burgården utbildar vi dig för verkligheten och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare, djurvårdare och väktare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

Aktuellt

Nya riktlinjer om ökad närundervisning på gymnasiet

Publicerad 12 maj 2021
Idag den 12 maj kom ett nytt beslut från Smittskydd Västra Götaland och ett nytt beslut från Utbildningsnämnden. Beslutet innebär att vi kan ta in fler elever till närundervisning från och med måndag den 17 maj.

Daniel vill bygga upp ett eget skönhetsföretag

Publicerad 10 maj 2021
— Min absolut största dröm är skapa produkter som ska passa alla, oavsett ålder eller kön. Säger Daniel som läser till Hår- och makeupstylist på Hantverksprogrammet.

Studentavslutning på Burgårdens gymnasium

Publicerad 3 maj 2021
Vi firar studenten den 31 maj och 1 juni. Studenten pågår i två dagar för att vi ska kunna fira på ett säkert sätt och kunna ta emot två anhöriga per elev. Ett mer detaljerat schema med tider för varje klass kommer snart.
${loading}