Till innehåll

Samlad information om coronaviruset

Senast uppdaterad: 11 augusti 2020 klockan 15:04 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Här hittar du information om hur Göteborgs Stads verksamheter påverkas.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Dalheimers hus

Dalheimers hus

Dalheimers hus är öppet för alla. Våra lokaler är anpassade för personer med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns restaurang, konferenslokaler och friskvård. Vi erbjuder kultur för alla. Vi har daglig verksamhet och korttidsboende för personer med funktionsnedsättningar. Här finns även Eldorados centrum för aktivitet, kunskap och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vi hyr ut kontors- och aktivitetslokaler till flera funktionsrättsorganisationer i Göteborg.

Aktuellt

FaR på Dalheimers hus under coronapandemin

Publicerad 5 augusti 2020
Du vet väl att du kan få stöd av FaR-mottagningen fastän friskvården på Dalheimers hus är stängd? FaR-mottagningen tar emot besökare på telefon, digitalt eller på Slottsskogsvallens idrottscentrum.

Dalheimers hus stänger gym, bad, konferens och restaurang

Publicerad 9 juni 2020
Från onsdag 15 april stänger Dalheimers hus sitt bad, gym, konferens och restaurang för allmänheten. Detta för att skydda riskgrupper i huset mot att smittas av covid-19.

Träna i Idrott och förenings anläggningar

Publicerad 22 april 2020
Idrott och förening erbjuder nu alla som har periodkort i friskvården på Dalheimers hus att träna i deras anläggningar. Visa upp ditt periodkort i kassan hos den anläggning där du vill träna.
${loading}