Till innehåll
Foto: Lo Birgersson

Dalheimers hus

Dalheimers hus

Dalheimers hus är öppet för alla. Våra lokaler är anpassade för personer med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns restaurang, konferenslokaler och friskvård. Vi erbjuder kultur för alla. Vi har daglig verksamhet och korttidsboende för personer med funktionsnedsättningar.  Här finns även Eldorados centrum för aktivitet, kunskap och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning, lots för barn och vuxna med funktionsnedsättning och anhörigstöd under 65 år. Vi hyr ut kontors- och aktivitetslokaler till flera funktionsrättsorganisationer i Göteborg.

Aktuellt

Var med och påverka framtidens friskvård i Dalheimers hus

Publicerad 27 februari 2024
Dalheimers hus står inför en större renovering. Vi vill veta vad du tycker om friskvården i Dalheimers hus och hur stängningen påverkar dig. När vi öppnar igen kommer vi att ha tillgång till en större yta där vi kan inreda en relaxavdelning. Vad ska vi fylla den med?

Spadagar i badet

Publicerad 12 februari 2024
Den 8 och 22 mars är det är det SPA-morgon klockan 8!

Aktuell information om renoveringen av Dalheimers hus

Publicerad 24 april 2023
Nämnden för funktionsstöd och lokalnämnden har nu beslutat att Dalheimers hus ska byggas om och renoveras. Det innebär att verksamheterna kommer att evakueras till Kustgatan 10 eller stängas helt under renoveringen. Här hittar du information om vad som är aktuellt just nu.
${loading}