Kultur


Att ha roligt tillsammans får oss att må bättre, till både kropp och själ. Därför är kultur en viktig verksamhet på Dalheimers hus. Här kan du ta del av musik, dans, teater, film, föreläsningar och quizkvällar.

  • Fråga

    Svar

  • Dalheimers hus ska renoveras och verksamheten evakueras till Kustgatan 10. Kommer det att vara möjligt att erbjuda kulturevenemang och föreläsningar där?

    Ja, det finns förutsättningar att ha ett kulturutbud på samma sätt som i Dalheimers hus. 

Kulturaktiviteter

Varje år anordnar Dalheimers hus flera kulturaktiviteter. Mer information om vad som är på gång just nu, hittar du i Dalheimers hus kalendarium. 

Du bokar plats till våra kulturaktiviteter i portalen eventonline. Du kan boka även plats på bokningsdatorn som finns i vår reception.

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer i huset, följ oss gärna på Facebook, hämta kulturprogrammet i receptionen och ha koll på vår hemsida.

Under våra kafékvällar är restaurangen öppen fram till klockan 20.30. Här kan du köpa smörgåsar, pajer och sallader.

Galleri Fritz


Galleriväggen utanför restaurangen.                                                 
Foto: Lennart Lundén                                                                                                             

På Dalheimers hus har du möjlighet att visa din konst. I nära anslutning till vår restaurang och vår största konferenslokal finns en gallerivägg väl synlig för våra besökare. Aktuella utställningar hittar du i vårt kalendarium.

Om du är intresserad av att ställa ut, kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret i länken nedan. Vi hör sedan av oss med besked om det finns tid för din utställning.

Webbformulär