Till innehåll
Foto: Lo Birgersson

Dalheimers hus

Dalheimers hus

Dalheimers hus är öppet för alla. Våra lokaler är anpassade för personer med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns restaurang, konferenslokaler och friskvård. Vi erbjuder kultur för alla. Vi har daglig verksamhet och korttidsboende för personer med funktionsnedsättningar.  Här finns även Eldorados centrum för aktivitet, kunskap och kultur för personer med intellektuell funktionsnedsättning, lots för barn och vuxna med funktionsnedsättning och anhörigstöd under 65 år. Vi hyr ut kontors- och aktivitetslokaler till flera funktionsrättsorganisationer i Göteborg.

Aktuellt

Aquayoga torsdag 14 december 11:00

Publicerad 27 november 2023
AQUA YOGA SLOW FLOW - 45 min. En klass med ett mjukt flöde där alla rörelser sker efter varje individs förutsättningar. Klassen passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Klassen avslutas med flytande meditation. Denna klass är särskilt bra för dig som kommer tillbaka efter en skada eller utmattning.

Avvikande öppettider badet i december på grund av Spadagar i badet

Publicerad 24 november 2023
Tisdagen 5 december är det SPA- kväll klockan 18 och då stänger badet 17. Fredagen 8 december är det SPA-morgon klockan 8 och då öppnar badet 10.

Aktuell information om renoveringen av Dalheimers hus

Publicerad 24 april 2023
Nämnden för funktionsstöd och lokalnämnden har nu beslutat att Dalheimers hus ska byggas om och renoveras. Det innebär att verksamheterna kommer att evakueras till Kustgatan 10 eller stängas helt under renoveringen. Här hittar du information om vad som är aktuellt just nu.
${loading}