Foto: Lo Birgersson

Relax och solrum

I Dalheimers hus solrum Sanna strand kan du uppleva en solig, varm sommardag och lyssna på vågskvalp. Solsimulatorns ljuspaneler ger både ljus och skön värme. I solrummet ligger de farliga UV-vågorna på en kontrollerad nivå som inte innebär hälsorisker. Solrummet är öppet för alla.

Information med anledning av coronaviruset covid-19

Solrummet är öppet några tillfällen per vecka under tider då det inte är trängsel i lokalerna. Du bokar i bokningsportalen i eventonline. 

länk till bokningsportal

Solrum

Öppettider solrummet

Måndag-fredag, klockan 8-20
Lördag-söndag, klockan 8-18

Priser solrummet

100 kronor per timme för en person. 120 kronor per timme för 2-6 personer.
Tiokort kostar 600 kronor.

Du får maximalt boka en timme i sträck eftersom rekommendationen är att inte sitta i solrummet mer än en timma.

Boka solrummet

Boka i bokningsportalen:

Länk till bokningsportal

Du kan även boka i receptionen eller på telefon 031-367 97 52.

Anhöriga och ledsagare

Om du har en funktionsnedsättning och behöver hjälp när du vistas i solrummet kan du ta med dig en anhörig, ledsagare eller personlig assistent. Ni betalar då 100 kronor per timme.

Övrigt

Du har kläderna på i solrummet, men inga skor. För att skydda ögonen använder du solglasögon, som finns att låna. Du äter eller dricker inte i solrummet. Det finns plats för maximalt sex personer.

Relaxbädd

Relaxbädden är en vattensäng där du lägger dig ner och kopplar av. Vattensängen är varm och din kropp masseras genom roterande strålar som finns inne i madrassen. Du har dina kläder på dig. Relaxbädden finns i ett separat rum i anslutning till gymmet. Här finns också tillgång till lyft om du behöver det. Du bokar tid och köper polletter i receptionen

Pris och bokning

Pris för relaxbädd: 35 kronor för 20 minuter. 

Du bokar och betalar relaxbädden i receptionen på Dalheimers hus. Kontakta Dalheimers hus för mer information och bokning.