Lo Birgersson

Lokaler för föreningar

Intresseföreningar i Göteborgs Stad har möjlighet att hyra möteslokaler i anslutning till kontorshotellet i bottenvåningen och på Aktivitetcenter. På Aktivitetcenter finns en terrass med härlig utsikt över Älvsborgsbron.

Röda sten

Konferenslokalen Röda sten.

Röda sten är en möteslokal på bottenvåningen i Dalheimers hus, som används för interna möten och hyrs ut till intresseföreningar. Lokalen rymmer maximalt 18 personer. Det finns projektor i taket och trådlös internetuppkoppling. 

Om ditt sällskap behöver hörslinga, så kan du boka en portabel slinga för lokalen.

Endast intresseföreningar* Samtliga priser är exklusive moms. 

Per timme 85 kronor
Heldag 460 kronor

Carnegie

Konferenslokalen Carnegie.

Carnegie är ett litet mötesrum utan fönster i bottenvåningen på Dalheimers hus. Lokalen rymmer maximalt 8 personer och är utrustad med projektor och trådlös internetuppkoppling. Lokalen används till interna möten och hyrs ut till intresseföreningar som är verksamma i Göteborg.

Endast intresseföreningar* Samtliga priser är exklusive moms.

Per timme 50 kronor
Heldag 300 kronor

Aktivitetscenter

Kvinnor som sitter i Aktivitetcenters stora rum.

Aktivitetscenter är en stor lokal med flera olika rum som kan användas för möten eller aktiviteter. Lokalen hyrs endast ut på kvällar och helger då ordinarie verksamhet är stängd. I anslutning till Aktivitetscenter finns en stor terrass med trädgårdsmöbler, där du har utsikt över takåsarna i Majorna. 

Kontakta konferensbokningen för mer information om Aktivitetscenters lokaler.

Kontaktuppgifter till Dalheimers hus

Information om rabatterat pris till intresseföreningar i Göteborgs Stad

* Rabatterat pris ges till intresseföreningar som är verksamma i Göteborg. Då kostnaden delvis finansieras med kommunala medel från Göteborgs Stad ges ingen rabatt till riksorganisationer eller föreningar med verksamhet i andra kommuner eller regioner.