Foto: Lo Birgersson

Restaurang Fritz


Restaurang Fritz är Dalheimers hus naturliga hjärta. Här kan du ta en fika, äta dagens lunch, matiga mackor, paj eller sallad. Hos oss kan du också ordna fester. Om du bokar konferens på Dalheimers hus, kan vi ordna mat och fika.

Lunch

Lunchtallrik med lax och potatis

Maten som serveras på Dalheimers hus lagas från grunden och i första hand väljer vi ekologiska råvaror. Varje dag kan du kan välja mellan två rätter, där en är vegetariskt och en är kött eller fisk. Till dagens lunch får du även sallad. Varje fredag får du som lunchgäst något gott till kaffet.

Pris 115 kronor | Meny för dagens lunch

Övrigt utbud på Restaurang Fritz

Restaurangens monter med smörgåsar, sallader, pajer och bakverk.

Utöver det som finns på vår lunchmeny kan du köpa sallader, pajer, smörgåsar, kaffe och kakor på Restaurang Fritz. Till pajen ingår bröd, smör och mjölk.

Restaurang Fritz menyer

Restaurang Fritz erbjuder även helhetslösningar vid fester, avtackningar, konferenser med mera. Beställer du vår konferensmeny, serverar vi dina gäster vid bordet. Väljer du istället vår buffémeny, dukar vi upp de rätter du önskar så att dina gäster själva kan ta det de vill ha. Buffémeny serveras inte under lunchtid, utan det är ett trevligt alternativ på eftermiddagar, kvällar och helger. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Restaurang Fritz konferensmeny 

Allergier och överkänslighet

Vi har nötförbud på hela Dalheimers hus, vilket innebär att vi inte använder nötter i mat och bakverk. Om du inte tål andra ämnen i maten, så har vår personal god kännedom om innehållet i maten vi serverar. Berätta vad du inte tål, så föreslår vi ett alternativ som passar dig.

Foton: Lo Birgersson om inget annat anges.