Foto: Lo Birgersson

Restaurang Fritz

Restaurang Fritz är Dalheimers hus naturliga hjärta. Här kan du ta en fika, äta dagens lunch, matiga mackor, paj eller sallad. På förmiddagen serverar vi frukostbuffé. Hos oss kan du också ordna fester. Om du bokar konferens på Dalheimers hus, kan vi ordna mat och fika.

Frukost

Frukosbuffé i Restaurang Fritz.

I Restaurang Fritz kan du köpa kaffe, te, smörgås eller något ur vårt övriga utbud till frukost. På grund av pandemin har vi för närvarande ingen frukostbuffé. 

Lunch

Lunchtallrik med lax och potatis

Maten som serveras på Dalheimers hus lagas från grunden och i första hand väljer vi ekologiska råvaror. Varje dag kan du kan välja mellan två rätter, där en är vegetariskt och en är kött eller fisk. Till dagens lunch får du även sallad. Under pandemin har vi ingen salladsbuffé. Varje fredag får du som lunchgäst något gott till kaffet.

Pris 100 kronor

Dagens lunch

Jullandgång

På restaurang Fritz kan du beställa jullandgång på vörtbröd med bland annat skinka, lax, sill, ostar och rödbetsallad. Vi har även vegetariska alternativ om ni önskar det. Du bokar jullandgången för dig och ditt sällskap i konferensbokningen på Dalheimers hus. 

Länk till konferensbokningen

Inför julen 2021 kommer vi inte att erbjuda julbord på Dalheimers hus. 

Övrigt utbud på Restaurang Fritz

Restaurangens monter med smörgåsar, sallader, pajer och bakverk.

Utöver det som finns på vår lunchmeny kan du köpa sallader, pajer, smörgåsar, kaffe och kakor på Restaurang Fritz. Till pajen ingår bröd, smör och mjölk.

Restaurang Fritz öppettider

Restaurang Fritz menyer

Restaurang Fritz erbjuder även helhetslösningar vid fester, avtackningar, konferenser med mera. Beställer du vår konferensmeny, serverar vi dina gäster vid bordet. Väljer du istället vår buffémeny, dukar vi upp de rätter du önskar så att dina gäster själva kan ta det de vill ha. Buffémeny serveras inte under lunchtid, utan det är ett trevligt alternativ på eftermiddagar, kvällar och helger. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Restaurang Fritz konferensmeny 

Allergier och överkänslighet

Vi har nötförbud på hela Dalheimers hus, vilket innebär att vi inte använder nötter i mat och bakverk. Om du inte tål andra ämnen i maten, så har vår personal god kännedom om innehållet i maten vi serverar. Berätta vad du inte tål, så föreslår vi ett alternativ som passar dig.

Foton: Lo Birgersson om inget annat anges.