Foto: Matilda Karlsson

Hitta hit

Dalheimers hus ligger i stadsdelen Majorna-Linne i västra delen av Göteborgs centrum. Till oss är det lätt att komma både med kollektivtrafik, cykel, permobil och bil. Vi har ett eget garage där du kan parkera och gå rätt in i byggnaden.

Med permobil

Om du kommer med permobil har vi särskilda parkeringsplatser för dig i garaget på Dalheimers hus. Kör fram till garagedörren på plan två så öppnar den sig.
Under tiden du besöker oss kan du ladda din permobil i anslutning till parkeringsplatsen.

Med kollektivtrafik

Du tar dig enkelt till Dalheimers hus med allmänna kommunikationer. På sju minuter åker du från Järntorget till Jaegerdorffsplatsen med spårvagn nummer tre och nio. Därefter är det en kort promenad. Med spårvagn nummer elva kan du åka till Mariaplan.

Med flexlinjen till Dalheimers hus

Flexlinjen Majorna-Linne kör runt i området alla helgfria vardagar mellan klockan 8 och 17. Hållplats 930 finns utanför entrén till Dalheimers hus. Läs mer om flexlinjen på Göteborgs stads hemsida.

Flexlinjen Majorna-Linne

Garage för cykel och bil

För dig som cyklar till Dalheimers hus, har vi cykelställ i garaget på plan två. För att receptionens personal ska öppna garaget ringer du på porttelefonen på stolpen vid konstverket Vårdträdet framför Dalheimers hus.

I Dalheimers hus finns även 22 parkeringsplatser för våra bilburna gäster. Kör fram till porten på plan två så öppnar den sig. Du betalar parkeringen med mynt, appen parkering Göteborg eller bensinkort. Två av våra parkeringsplatser är till för dig som har ett parkeringstillstånd för rörelsehindrade.

Garageportens höjd är 2 meter.

Ingång till huset

Från vårt garaget kan du gå rakt in i Dalheimers hus lokaler på det våningsplan. Vid dörren till garaget finns en hiss som tar dig ner till korridoren som leder till restaurang Fritz. På det våningsplanet finns även konferenslokalerna Dalheimerssalen och Hultbergssalen.

Om du vill besöka vår friskvård eller konferenslokalerna Karl Johan och Älvsborg, så går inte hissen vid garageingången hela vägen ner till entréplan. Tag till vänster i korridoren vid garageingången och gå genom korridoren vid Eldorados verksamhet. Följ skyltarna till hissar och trappor som går till alla våningsplan.

Parkeringsplatser Slottsskogsgatan 10

Vid ingången till Slottsskogsgatan 10 finns två parkeringsplatser för besökare till Dalheimers hus. Du betalar genom appen parkering Göteborg eller med mynt i garagets p-automat.