Till sidans huvudinnehåll
Glad kvinna- med rullator står på en brygga vid havet

Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Vi ansvarar för hjälp i hemmet, vård- och omsorgsboende och kommunal hälso- och sjukvård. Vi erbjuder också för hälsofrämjande insatser och stöd till personer som vårdar och stöttar en närstående.

Organisation och ledning

Förvaltningen har cirka 10 000 medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för ett gott åldrande och en meningsfull vardag för göteborgaren.

Kontaktuppgifter

Kontakta förvaltningen när du har allmänna frågor, vill begära ut handlingar eller inte vet vem du ska kontakta inom vår organisation så hjälper vi dig rätt.

Våra verksamheter

Vi har många verksamheter med olika typer av aktiviteter, stöd och hjälp för ett gott åldrande. En del stöd kräver ett biståndsbeslut medan andra inte gör det.

Så behandlar vi personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter en hög nivå av skydd för dina personuppgifter.

Relaterad information

En persons skrivbord på sammanträde. Hen har en frukt, ett vattenglas, läsplatta och dokument framför sig.
Kommun och politik

Politiker i nämnden

Hitta politikerna i äldre samt vård- och omsorgsnämnden och deras kontaktuppgifter

En väldigt stor pappershög ligger på ett skrivbord.
Kommun och politik

Handlingar och protokoll

Du kan söka efter handlingar och protokoll från äldre samt vård- och omsorgsnämnden.

Jobba i Göteborgs Stad

Möt medarbetare i förvaltningen

Att jobba i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen är både varierande och roligt. Oavsett vilken yrkesroll du känner dig hemma i kommer du omfamnas av en varm och utvecklande miljö. Vi är Göteborg. Välkommen!

Aktuellt från oss och artiklar från nättidningen Vårt Göteborg

En spårvagn åker uppför avenyn

Kampanj för vård och omsorg vann guld i SM

2024-04-11

Kampanjen med framtida, påhittade yrken inom vård och omsorg vann guld i the Magnet Employer Branding Awards kreativa klass. Tävlingen avgjordes den 10 april.

Ett bildkollage med två bilder. Till höger är en bild på en låda, och till vänster är en bild på Jenny Zander när hon cyklar.

Läkemedelsautomat bidrar till självständigt liv

2024-02-20

Göteborgs Stad testar under vintern läkemedelsautomater i södra skärgården för personer som behöver hjälp med att ta sin medicin.

${loading}