Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 28 april 2021 klockan 11:06 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 16 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Flicka i förskolan tittar in i kameran via en kikare. Foto: Lo Birgersson

Center för skolutveckling

Stödjer, stimulerar, initierar och utmanar till skolutveckling

Center för skolutveckling, CFS, vänder sig till skolledare, förskollärare, lärare, arbetslag och elevhälsopersonal i Göteborgs Stad och stödjer dem i deras utvecklings- och kvalitetsarbete. Målet är att alla barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt.

Aktuellt

Lärtorget - ett digitalt verksamhetsstöd för pedagoger och skolledare

Publicerad 18 mars 2021
Idag öppnar Lärtorget, ett digitalt verksamhetsstöd för dig som arbetar med undervisning och lärande i Göteborg, från förskola till vuxenutbildning. Lärtorget drivs av Center för skolutveckling och ska bidra till ett kollektivt lärande och kunskapsbyggande för pedagoger och skolledare i Göteborg.

Ny mötesplats om naturvetenskap och teknik

Publicerad 11 mars 2021
Vill du vara med och forma en mötesplats om naturvetenskap och teknik? Vi söker förskollärare och lärare i Göteborgs Stad som vill bidra till att utveckla undervisningen om naturvetenskap och teknik.

Webbinarium om praktiknära forskning

Publicerad 29 januari 2021
Den praktiknära forskningen i förskola och skola blir allt viktigare. Den 22 februari anordnas ett webbinarium där du får ta del av erfarenheter från de pågående ULF-forskningsprojekten i Göteborgsregionen och lyssna till sakkunniga som samtalar om praktiknära forskning.
${loading}