Till sidans huvudinnehåll

Bemannade lek- och aktivitetsytor

På våra lek- och aktivitetsytor i Göteborg finns personal för att ordna, stötta eller inspirera till aktiviteter. Varje enskild bemannad plats har sin karaktär och alla aktiviteter är kostnadsfria.

Relaterad information

Sommarlovet börjar här!

Det finns massor av kul att göra i sommar. Här hittar du aktiviteter nära dig!

Andra platser med aktiviteter

person som hoppar med skateboard

Actionparken

Actionpark är en arena för dig som rullar fram av egen kraft, med läktare och ett torg där alla sorters människor är välkomna att hänga. Actionparken ligger i Burgårdsparken i centrala Göteborg och är gratis och öppen för alla dygnet runt, året runt. Under den ljusare tiden på året finns alltid personal på plats dagtid.

Relaterad information

Tre ungdomar på väg att hoppa i en turkos pool

Aktiviteter i Jubileumsparken

Jubileumsparken har inte bara bad utan också många aktiviteter som ofta har en koppling till vatten och lek. Här kan du bland annat segla, paddla kanot och besöka utflyktslekplats och uteklassrum.

Uppleva och göra

LEK! Utställning om barnens plats i staden

Med utställningen LEK! vill Göteborgs Stad bjuda in till reflektion om lek och lekmiljöer, men också visa på hur stor betydelse utomhusleken har för barns utveckling. Som besökare får du även följa med på en historisk och nutida upplevelse om barns lek i Göteborg i form av fotografier från 1910-talet till 2020-talet. LEK! pågår mellan 20 maj och 14 juni på guldhedstorget och därefter flyttas utställningen till Jubileumsparken där den blir kvar till november

${loading}