Till sidans huvudinnehåll

Pliktaklubben


Pliktaklubben är en öppen fritidsverksamhet för dig mellan 9-14 år. Hos oss kan du umgås med kompisar, delta i roliga och utvecklande aktiviteter och kurser, varje vardag efter skolan och under lov.

Aktiviteter och kurser

Här finns möjligheter för skapande aktiviteter och rörelse både utomhus och inomhus, kurser & workshops inom djur, natur eller egna önskemål.
Prata med kompisar, spela spel, testa våra instrument, låna exempelvis bollar, pingisrack, skateboards och gå ut och ha kul.
Det är alltid gratis att delta och du behöver oftast inte anmäla dig i förväg, undantaget kurser och utflykter.

Idéer och intressen

På Plikta är ungdomarnas inflytande och delaktighet viktigt och personalen är därför öppna för att så mycket som möjligt av aktiviteterna ska komma från dina intressen och önskemål.
Har du några synpunkter eller förslag på aktiviteter eller kurser så tveka inte att prata med personalen så arbetar vi tillsammans för att försöka förverkliga din idé.

Öppettider för fritidsverksamheten:
Mån, tors, fre kl. 14-16.30
Tis och ons kl. 14-18.30

Aktuella scheman för aktiviteter och kurser läggs upp på våra sociala medier, kalendarium, samt på anslagstavlan i anslutning till Pliktahuset.


Kontakta Plikta aktivitetspark

Har du synpunkter eller frågor om Plikta aktivitetspkar så kan du kontakta oss

Telefon och e-post

Telefon
031-365 80 14
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Telefon

Telefon
031-365 80 03

Besöksadress

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.94592595100403,57.68978489170436] }, "properties":{ "title":"Plikta Aktivitetspark", "content":"" } }]
${loading}