Till sidans huvudinnehåll

Om Hammarkullens parklek


Hammarkullens parklek ligger vid lekplatsen Hammarparken. Det är en öppen fritidsverksamhet för barn i alla åldrar, men särskilt de som är 0-9 år.
Hammarkullens parklek

Välkommen till Hammarkullens parklek

Hammarkullens parklek ligger vid lekplatsen Hammarparken och är en öppen fritidsverksamhet för barn i alla åldrar men särskilt de som är 0-9 år. Här kan föräldrar och barn låna leksaker för utomhuslek, använda skötrum och amningsrum och toaletter. Det finns mikrovågsugn för att värma barnmat. Du kan även läsa en bok, leka, måla, spela spel och pussla tillsammans med ditt barn.

På eftermiddagarna ordnar personalen aktiviteter, beroende på vädret, som till exempel pyssel, sport, musik, spel och målning. Vill du grilla med din förskola/skola, fritidshem eller som förälder med barn, hör av dig dagen innan, så ordnar vi grill.

Redskap: Klätternät, linbana, lekhus med rutschkana, baksandlåda, gungor, snurrkoppar, cykelkarusell, vattenlek med pump och vattenränna.

Belysning: Det finns belysning både på lekplatsen och omkringliggande gångvägar.

När är Hammarkullens parklek bemannad?

Den röda stugan i Hammarparken är bemannad med personal måndag-fredag, klockan 9-16, samt lördagar 11-16. Lekplatsen är öppen dygnet runt.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller synpunkter!

Telefon och e-post

Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Hammarkulletorget 62C

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.03365568512565,57.77981474766364] }, "properties":{ "title":"Hammarkullens parklek", "content":"Hammarkulletorget 62C" } }]

Öppettider

Våra aktiviteter i Göteborgs Stads kalendarium

${loading}