Till innehåll

Lindholmens tekniska gymnasium

Vi älskar teknik!

Välkommen till en inspirerande skolmiljö som väcker ditt intresse för teknik och innovation! Lindholmens tekniska gymnasium är en nybyggd skola med modern maskinpark och fantastiska lokaler. Här möter du engagerade och inspirerande lärare som arbetar hårt för att just du ska lyckas med dina studier. Teknik blir en allt viktigare del av samhället och genomsyrar fler och fler branscher. Så att satsa på en teknisk utbildning är helt rätt. Här lär du dig förstå teknik och blir därmed en vinnare på framtidens arbetsmarknad.

Välkommen på öppet hus!

Välkommen till oss på öppet hus, besök oss digitalt eller på vår skola. OBS! Teknikprogrammet har enbart digitalt öppet hus. Allt du behöver veta om öppet hus hittar du här!

Aktuellt

Öppet hus

Publicerad 19 januari 2022
Den 27 januari klockan 16.30 - 19.30 är det dags för öppet hus. P.g.a. rådande smittläge kommer vi denna gång erbjuda fysiskt och digitalt öppet hus beroende på program.

Göteborgs bästa byggnad 2020

Publicerad 16 december 2021
Lindholmens tekniska gymnasium vinner priset som Göteborgs bästa byggnad för 2020. Priset kommer från Per och Alma Olssons fond.

Bli elev för en dag

Publicerad 13 december 2021
Funderar du på hur det skulle vara att vara elev på Lindholmens tekniska gymnasium? Då kan du höra av dig till oss och prova på hur det är att vara elev för en dag.
${loading}