Till sidans huvudinnehåll

Underhållsarbete på goteborg.se påverkar vissa e-tjänster samt Mina sidor på lördag kl. 8-18

Senast uppdaterad: 18 april 2024 klockan 16:45

Nu på lördag 20 april från kl. 8 fram till ungefär kl. 18 fungerar inte alla e-tjänster på grund av underhållsarbete på goteborg.se. Du ser när du klickar in i e-tjänsten om den fungerar eller inte. E-tjänster som påverkas är till exempel återansök om försörjningsstöd och boendeparkering.

Flera personer tränar yoga på yogamattor.

Gym och motionscentrum

Göteborgs Stad har många gym och motionscentrum som erbjuder träning anpassad till olika målgrupper.

Hitta gym- och motionscentrum

Göteborgs Stad har många gym och motionscentrum runt om i staden. Många av anläggningarna ligger i vacker natur med tillgång till motionsspår, omklädning, bastu och dusch. Flera av anläggningar erbjuder, förutom gym, även gruppträning och bad.

Basträning för alla

Det första steget ska vara det enklaste! Därför har vi ett basträningsutbud som passar dig som träning är nytt för och som vill testa på gruppträning.

Träning för seniorer

Du som är senior har många möjligheter till rörelse på idrotts- och föreningsförvaltningens motionscentrum och simhallar. Är du 65 år eller pensionär har du förmånliga priser på träningskort. Här finns basträning i grupp och du badar gratis i simhallarna på vardagar före klockan 14.

Träning för dig med funktionsnedsättning

Här hittar du som har en funktionsnedsättning information om tillgänglighet och olika möjligheter till fysisk aktivitet.

Relaterad information

Bad och simhallar

Många gym- och motionscentrum ligger i samma byggnad som en simhall. Här hittar du allt om Göteborgs simhallar.

${loading}