Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Träning för seniorer


Du som är senior har många möjligheter till rörelse på idrotts- och föreningsförvaltningens motionscentrum och simhallar. Är du 65 år eller pensionär har du förmånliga priser på träningskort. Här finns basträning i grupp och du badar gratis i simhallarna på vardagar före klockan 14.

Är 65 år eller äldre, sjuk- eller förtidspensionär har du förmånliga priser på alla våra engångsentréer, klippkort och periodkort. Priserna hittar du på respektive anläggnings webbsida, under sidan Priser.

På våra anläggningar finns ett brett utbud av gruppträning; allt från dans och yoga till vattengympa i bassäng. Passen i vårt basutbud är anpassade och innehåller exempelvis inga hopp och du kan justera övningarna efter din egen förmåga. Det gör att du kan delta på passen oavsett om du är nybörjare eller van motionär.  Läs mer om basträning för alla.

Vill du träna i gymmet? När du köper ett gym- och gruppträningskort ingår gyminstruktion. Då får du hjälp av en gyminstruktör som utformar ett träningsprogram utefter dina behov och önskemål.

Som senior simmar du gratis på alla idrotts- och föreningsförvaltningens simhallar på vardagar fram till kl 14. 

 

Kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen

Telefon och e-post

Telefon
031-368 20 00
Kontaktformulär

Ställ en fråga eller lämna en synpunkt.

Fyll i din e-postadress om du vill ha svar.
Ställ en fråga eller lämna en synpunkt. Beskriv ditt ärende så detaljerat som möjligt. Max 5000 tecken.
Göteborgs Stad behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen, DSF. För mer information, se Så här behandlar kommunen dina personuppgifter.

Besöksadress

Nedre Kaserngården 1

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.030634455396443,57.73514580713637] }, "properties":{ "title":"Idrotts- och föreningsförvaltningen", "content":"Nedre Kaserngården 1" } }]

Postadress

Box 114
401 21 Göteborg

Fax
031-368 20 01

Öppettider

Skriv till oss

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter kring träning och friskvård.
${loading}