Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen
En ung person med en boll i handen, träningsutrustning i bakgrunden.

Träning för barn och unga

Är du ung och vill träna på gym eller testa träningsaktiviteter i grupp? På idrotts- och föreningsförvaltningens motionscentrum och simhallar finns flera möjligheter till träning för dig som är under 16 år.

Ungdomsträning i gym

Från det år du fyller 13 kan du träna på Idrott & förenings anläggningar.

Juniorträning

Junior är till för alla barn och unga mellan 9-13 år som vill testa på olika träningsformer. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska bli mer nyfikna på träning.

Miniorträning

Minior är till för alla barn mellan 6-8 år som vill testa på olika träningsformer. Utbildade ledare skapar tillsammans med deltagarna en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Målet med passen är rörelseglädje och att deltagarna ska bli mer nyfikna på träning.

Relaterad information

Två personer som kastar boll.

Familjeträning

Familjeträning är träning i grupp för alla föräldrar och barn. Det hålls utomhus vid Angered Arena, vid Geråshallen, på Blidväders aktivitetsyta och på Länsmansgårdens aktivitetsyta. Det är kostnadsfritt och drop-in.

${loading}