Till sidans huvudinnehåll
Förälder med spädbarn i bakgrunden och två äldre barn som leker i förgrunden.. i

Föräldragrupper

Här kan du läsa om de föräldragrupper som finns för dig som behöver stöd i ditt föräldraskap. Det finns grupper för föräldrar med yngre barn, men också för tonåringar. ABC föräldraträffar är för dig med barn i åldern 3-12. Du får konkreta tips på hur ni kan undvika onödiga bråk i vardagen.

ABC föräldraträffar

ABC föräldraträffar är för alla med barn i åldern 3-12. Du får konkreta tips på hur ni kan undvika onödiga bråk i vardagen. ABC-träffarna består av 5 träffar där du får diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar. Det kostar inget att vara med.

Ledarskapsträning för tonårsföräldrar

Ledarskapsträning för tonårsföräldrar är en kurs som vänder sig till dig som vill bryta negativa mönster i relationen med din tonåring. Kursen är gratis och består av nio gruppträffar där du får konkreta verktyg och utbyter erfarenheter med andra föräldrar.

Trygghetscirkeln föräldraträffar

Trygghetscirkeln är en kostnadsfri kurs där du som förälder får hjälp att utforska ditt barns behov och utveckla ditt föräldraskap. Kursen fokuserar på samspelet mellan föräldrar och barn och består av åtta tillfällen.

Barn i föräldrars fokus

Hur kan man få det gemensamma föräldraskapet att fungera efter en separation? Vill du ha hjälp eller lära dig mer om hur det blir för barn som varit med om, eller befinner sig i, föräldrakonflikter? Gruppen träffas 3 gånger och är kostnadsfri.

Förälder i nytt land

Förälder i nytt land är en kostnadsfri kurs där du pratar med andra föräldrar om hur det är att vara förälder i Sverige. Ni träffas ungefär åtta gånger. Samtalet leds av kursledare som talar samma språk som gruppen.
${loading}