Till sidans huvudinnehåll
En person skriver på sin dator och håller i ett kreditkort.

Bli bättre på att använda ny teknik

Får du panik av teknik, är din smarta telefon dum och känner du dig vilse i www? Det behöver inte vara så svårt. Här finns tips, råd och inspiration hur du kan bli bättre på att använda ny teknik.

Bli mer digital

Att bli mer digital behöver inte vara så svårt. Här finns länkar till bra sidor, instruktionsfilmer, tips och råd om digital teknik, verktyg och tjänster.

Digital post

Digital post är säkert, hållbart och posten är tillgänglig var du än befinner dig. Med en digital brevlåda kan du få post från din socialsekreterare digitalt i stället för på papper.

Så undviker du att bli lurad på nätet

Den internetrelaterade brottsligheten ökar i Sverige. Bedragarnas tillvägagångssätt förändras hela tiden. Här är några tips på hur du kan skydda dig mot bedrägerier.

Kalendarium

Här finns den hjälp du kan få på bibliotek och mötesplatser. Allt från digital handledning till föreläsningar om nätbedrägeri.

Teknikstöd i hemmet i nordost

Du som bor i nordost och fyllt 69 år kan få gratis hjälp med mobilen, datorn eller surfplattan i ditt hem.

Uppkopplad i nordost

Uppkopplad vänder sig till dig som bor i nordöstra Göteborg och vill ha hjälp med hur du kan använda digitala tjänster och verktyg för att sköta din ekonomi och andra viktiga ärenden.

Relaterad information

Ett foto av händer som skriver på en laptop.

Har du fått en faktura för något du inte beställt?

Här hittar du information om vad en bluffaktura är för något. Du kan även läsa om hur du bestrider en faktura eller betalar en faktura under protest. Bor du i Göteborg kan vi på konsumentrådgivningen hjälpa till att svara på dina frågor.

${loading}