Gymmet och omklädningsrummen öppnar 6 maj


Publicerad 25 januari 2024

Måndag 6 maj öppnar gymmet och omklädningsrummen igen efter renoveringen som pågått sedan oktober 2023. Öppningen är något försenad, planen var att först öppna 1 april.

Förlängd frysperiod för träningskort

Om du har haft ditt träningskort fryst under renoveringsperioden, kommer frysperioden automatiskt att förlängas till och med den 5 maj.

Tillfällig träning i aktivitetssalen

Under hela renoveringen kan du gymträna och gå på gruppträningspass i aktivitetssalen på plan två. I aktivitetssalen finns åtta cirkelträningsmaskiner och två motionscyklar. 

Öppettiderna för aktivitetssalen finns tillgängliga på sidan Öppettider. Du kan boka gruppträningspass som vanligt genom vår app Go Active eller på vår bokningssida.

Ingen dusch tillgänglig fram till 5 maj

Observera att det inte kommer att vara möjligt att duscha eller byta om på Slottsskogsvallen fram till den 5 maj på grund av renoveringsarbetet.

Renoveringsarbetet

Renoveringsarbetet innebär att vi byter ventilationsaggregat, sätter in ny ventilationskanalisation, takomläggning, delvis nya innertak samt tätningar i brandceller. Det är inget arbete som kommer synas men är nödvändigt både ur säkerhetssynpunkt och för att anläggningen ska hålla längre.

Renoveringsarbetet på friidrottsarenan innebär bland annat att löparbanorna läggs om och utformningen förändras för att klara krav för större evenemang

Friidrottsarenan fortsatt stängd fram till juli

Friidrottsarenan är stängd från och med måndag 2 oktober 2023 till och med juli 2024. Den kommer dock öppna tillfälligt för Göteborgsvarvets målgång 2024.